Napsat recenzi

"U moře" s 5 *****

Recenze hotelu Calimera Akassia Swiss Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 364x
Recenze se líbila: 532 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Luxusní pláž vhodná pro děti Luxusní pláž vhodná pro děti
  • Luxusní pláž s korálem vhodná pro děti Luxusní pláž s korálem vhodná pro děti
  • Informace na pláži :-) Informace na pláži :-)
  • Dle cestovní kanceláře Fischer-pláž vhodná zejména pro děti Dle cestovní kanceláře Fischer-pláž vhodná zejména pro děti
  • Vstup do moře - pouze přes molo Vstup do moře - pouze přes molo
  • Super "lagunka"-jediné možné místečko pro vstup do moře cca 50x30m Super "lagunka"-jediné možné místečko pro vstup do moře cca 50x30m
  • Pohled na "lagunku" z druhé strany Pohled na "lagunku" z druhé strany
  • Pláž vhodná pro děti, jen z pláže musíte přeletět do moře, přes korál to totiž nejde Pláž vhodná pro děti, jen z pláže musíte přeletět do moře, přes korál to totiž nejde
  • Luxusní pláž vhodná pro děti Luxusní pláž vhodná pro děti
  • Jiný úhel pohledu na luxusní pláž Jiný úhel pohledu na luxusní pláž
  • Jedna z mnoha cedulí lemujících pláž Jedna z mnoha cedulí lemujících pláž
  • Skutečná písečná pláž pro děti-kde si za poplatek můžete vyjet s dětmi na výlet Skutečná písečná pláž pro děti-kde si za poplatek můžete vyjet s dětmi na výlet

Pokud někdo chválí hotel s písčitou pláží u moře, pak je hotel opravdu umístěn "u moře", protože dostat se do moře - není jen tak! -vstup přes korály -nelze! přes molo -nelze ! Zpravidla vás pošle plavčík pryč, protože jsou velké vlny. Zákaz vstupu dětem -upozornění cedulí podél celé pláže. Moře zastupuje jakýsi v korálu vyhloubený "káčák", kde se můžete brouzdat a snít, jaké to asi je, užívat si pohupování po mořských vlnách. Můžete ale využívat kvalitně chlorovaných bazénů v okolí hotelu. Celkově nejslabší dovolená za 10 let!

Určitě to není dovolená na pláži, která je vhodná pro děti a jejich aktivity.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Souhlasím s názory Romana a Jardy. Určitě se nejedná o hotel s 5 hvězdičkami, starší typ hotelového ubytování. S výkonnou klimatizací, která vás nenechá vyspat. Měli jsme pokoj s výhledem na moře, takže jsme nemuseli bloumat z velké vzdálenosti rodinných pokojů.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Tvrdé těstoviny, suché kuře a pizza. Pro našince žádný velký výběr. S ohledem na kvalitu zpracování nelze některá z jídel ani pojmenovat - jen podle barvy - něco červeného - snad omáčka s rajčaty, rozvařené kousky ryb a maso na grilu se nedalo rozžvýkat.

Průjmovým onemocněním se zpravidla nevyhnete.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Pokud jste si uklidili pozůstatky po snídajících před vámi, pak jste měli stůl uklizený a když jste si zajistili vlastními silami příbor, pak jste se mohli i nasnídat. Pokud jste měli štěstí, pak vám byl uklizen pokoj a ještě při větším štěstí vám byl i vynesen koš.

Jediné kvalitní služby na 5 hvězdiček, snad i na 6 :-) zde zajišťuje klub Fantazie - úžasní lidé se vztahem k dětem.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž krááááásná, dlouhá a písčitá se slunečníky zdarma. Ale do moře se z ní nedostanete, pokud neumíte létat jako superman. Doslova se jedná o pláž "u moře". Na fotografiích, které nabízí CK - chybí zásadní informace o této skutečnosti.

Možná skromnější klientele postačí využívat bazény a těšit se z pěkného počasí, my jsme ale jeli k moři, abychom si užili moře, což jsme neměli možnost.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

V okolí nic není, což jsme ale předpokládali, jako v podobných destinacích. Musíte využít nabídky výletů, jejich volba opět závisí na dávce štěstí, kterou si přivezete. Ani cenově náročný výlet nezajistí kvalitu, sázka do loterie.

A pokud máte informaci, že např. dětem se zapůjčí plavací vesty zdarma, nevěřte a vezměte si svoji nebo plaťte!

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Procestovali jsme kus světa a rozhodně tento hotel nedoporučujeme rodinám s dětmi.

Hotel doporučujeme pro obchodníky - určitě zde uzavřou obchody hodně rychle, aby se co nejdříve vrátili do svých domovů.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 35
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání