Napsat recenzi

Srpen 2021

Recenze hotelu Calimera Akassia Swiss Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 1 736x
Recenze se líbila: 166 čtenářům
Fotografie: 14
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Budovy na ubytováni. V každé 10 pokojů. Budovy na ubytováni. V každé 10 pokojů.
  • Aquapark Aquapark
  • Aquapark Aquapark
  • Molo Molo
  • Oběd v restauraci pláži Oběd v restauraci pláži
  • Pláž a vybagrovaný koupaliště Pláž a vybagrovaný koupaliště
  • LTI bazén LTI bazén
  • LTI bazén LTI bazén
  • LTI bazén LTI bazén
  • Pokoj 5708 Pokoj 5708
  • Plynovací vůz! Hlavně rychle utečte! Plynovací vůz! Hlavně rychle utečte!
  • Čistota v autobuse - transfer z letiště. Můžete si při cestě kreslit. Čistota v autobuse - transfer z letiště. Můžete si při cestě kreslit.
  • Pohled z pokoje Pohled z pokoje
  • Autobus při transferu z letiště Autobus při transferu z letiště

Hotelový komplex skládající se ze 2 hotelů - Calimera Akassia a LTI Akassia. Velice přátelský personál, ale hotel by si již zasloužil investice. Hosté LTI mohou využilvat celý areál, hoste Calimery nesmí do LTI. I když jsme měli zakoupenu Calimeru, ubytovali nás v LTI včetně všech výhod. Calimera byla obsazena arabskými hosty. Bazény otevřeny do 18, aquapark jen do 17. V 18 hodin projíždí areálem plynovací vůz likvidující hmyz. Lidi před ním utíkali. První den jsme to nevěděli a seděli jsme u bazénu. Syn po nadýchání chemikálií zvracel!!!

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pokoj se starším, leč plně funkčním nábytkem. Vana se sprchou, voda velice slabý proud. Na studenou zapomeňte, teče jen teplá. Měli jsme dva pokoje a nechali jsme si odemknout dveře mezi pokoji. Přijeli jsme v 7 ráno. Několkrát nám zdůraznili, že ubytování je až od 14 hodin a pak si řekli o dolary a klíče jsme měli hned v 7,30. Všichni jim peníze dali. Stačilo 10 dolarů za pokoj.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Snídaně výrobní salám a rostlinné sýry Obědy a večerě pořád stejné. Rýži měli dobrou. děti měly hranolky. Pozdní snídaně se nenabízely a odpolední svačina byly zase hranolky! Na žádném baru ovoce ani zelenina na svačiny. Všude dostatek postmixů na limonády i barelů s pitnou vodou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Vybavení by si zasloužilo již vyměnit, ale bylo funkční. Personál byl to nejlepší, co v hotelu bylo. Velice milí a ochotní zaměstnanci.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

V moři vybagrován vstup velikosti fotbalového hřiště, jinak jen přes molo. V tom fotbalovém hřišti se mačkalo hodně lidí a většinou oblečení a zahalení Arabové, kteří se koupali v tom, v čem chodili celý den. U mola to samé. Když nebyla červená vlajka, mačkali se u žebříku na molu, kterého se odmítali pustit a tím pádem jste se nedostali dolů ani nahoru. Jinak pěkné šnorchlování, když jste se dostali do moře.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Nic, ale to je normální.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Dětem se líbilo, aquapark ušel, ale byla vidět zchátralost některých atrakcí. Nejvíce mi vadil plynovací vůz. Nikdo nás na něj neupozornil a říkali jsme mu jezdící rakovina! Jídlo pořád stejné a nudné. Pokud jste nepřišli na jídlo co nejdříve, museli jste se doslova přetlačovat s Araby, kteří berou vše na všechny talíře. LTI hosté mají vše k dispozici, dokonce k dětský klub, pro ostatní stojí Funtazie klub 10 euro za den. Dojem kazili hluční arabští hosté, kteří se koupali v oblečení i přes cedule se zákazem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 35
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání