Napsat recenzi

Pouze pro rodiny s dětmi.

Recenze hotelu Calimera Akassia Swiss Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 340x
Recenze se líbila: 569 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 2

Toho, kdo dal hotelu 5 hvězd, namístě pro výstrahu pověsit. Po 25ti letech provozu, kdy se něco o i upravuje až když se to rozpadne - maximálně 3 hvězdy a to s odřenýma ušima.

Výborné atrakce v aquaparku pro děti.

Absolutní paráda je funtazie klub - animační program pro děti od cestovky *******, s vynikajícími animátory Martinou a Standou.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Nejdřív nás vrazili do zchátralého pokoje na konci hotelu. Díky bohu za delegátku, která zařídila přesun do mnohem lepšího pokoje v centru aquaparku. Pokoj čistý, upravený a zdaleka ne tak zanedbaný jako ten první. Koupelna s wc a sprchou pěkná, pokoj prostorný, dobře klimatizovaný a velký balkon s výhledem na celý aquapark.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

V podstatě stále to samé dokola. Jídlo prostě normální. Nakonec stejně člověk zůstane u hranolků, nebo rýže s přílohou. Na 5 hvězd vyloženě bída. Krom toho, obrovská kapacita hotelu vždy zajistila fronty a tlačenice u stolů s jídlem, sáhodlouhé hledání volného stolu a to ani nemluvě o čekání, až se milostivě personálu uráčí uklidit stůl po předchozích

"prasatech". Co se dá asi jako jediné vypíchnout, byly sladkosti (evidentně dovážené). Rozmanité a velmi chutné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Vybavenost pokoje stačila v pohodě. Bohužel styl poskytování vody se omezil na jednu půllitrovou pet v lednici a pak si už každý musel buď dokoupit další, nebo doplňovat z barelů s vodou. Barely byly rozmístěné celkem pravidelně po celém resortu, ale hodně často došla voda, nebo u barelů nebyly kelímky. Což přechází volně k personálu, jenž je jak jinak než "Africky" ultralíný. Cokoliv udělat je obrovská dřina a problém. Uklizeč pokoje dva dni bezkeců uklízel a pak už se i několikrát denně ptal, jestli vůbec potřebujeme uklidit a mnohem víc ho zajímalo měnění dolarů a eur. Ale na druhou stranu, někteří z personálu v jídelně byli víc než výborní.

5 hvězdiček - úplně jiná liga je Aquapark. Nejideálnější hotel pro děti. Spousta atrakcí a zábavy na celé dni. Ježdění na tobogánech, skluzavkách a blbnutí v bazénech bylo super. Vytknout se snad dá jen neustálé buzerování píšťalkou od life guardů a schody k tobogánům pouze z kamene, tedy mokré kluzké a ty suché totálně rozžhavené.

Absolutní spokojenost byla s animačním týmem od ********. Perfektní přístup k dětem, děti se náramně bavili a každý večer se těšili na další den v klubu. Maximální pochvala.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž u moře moc pro děti není. Jednak písek je rozžhavený, že se na něm ani stát nedá a pak ke koupání je určena pouze malá obdélníková laguna vybagrovaná do korálového útesu. Pro děti je tam hrozná nuda a naše tam vydrželi půl dne. Na opalování je to zase ideální. Dá se ležet ve vodě jen se smažit. Lehátka, slunečníky a větrné zábrany v celkem dobrém stavu.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Poušť okolo hotelu je na 0 hvězd, ale pokud se dá moře za korálem brát jako okolí, tak to je na 5 hvězd bez diskuze. Po obou stranách hotelu jsou dlouhá mola vedoucí přes korálový útes na volné moře. A tam je ráj pro šnorchlování. Korálový útes má údajně délku 40km a část u hotelu hýří barvami a spousty druhy ryb. Prostě paráda.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Protože jsme jeli s dětmi a očekávali zábavu pro děti, jsme s pobytem spokojeni. Hotel rozhodně nevypadá tak, jak je prezentován fotogaleriemi v cestovkách (ty fotky musí být minimálně 15 let staré). Všude je fotka pláže s otevřeným přístupem do moře, což je naprosto mimo realitu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 35
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Pilečková: Rozpálený písek - 9. 3. 2015 11:30

To je opravdu zajímavé, divit se, že je rozpálený písek, když tam letíte v srpnu.. :-) Měl byste si stěžovat.. reagovat

Spouter: Re: Rozpálený písek - 9. 3. 2015 17:29

A on je v recenzi někde údiv nad rozpáleným pískem??? Lidská demence je vskutku nevyzpytatelná. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání