Napsat recenzi

krásná dovolená

Recenze hotelu Calimera Akassia Swiss Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 607x
Recenze se líbila: 539 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S odstupem 1 měsíce si myslím, že jsme prožili nádhernou dovolenou. Nevzpomínáme na nedokonalosti, ale na nové přátele, které jsme našli mezi animátory i mezi hosty i mezi personálem - s některými jsme stále v kontaktu. V tomto hotelu můžete odpočívat pasivně i aktivně, a když chcete, můžete zažít i spoustu legrace.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Stav pokojů odpovídá spíš 4* hotelu, bez problému a bez poplatku zapůjčí i druhý klíč k pokoji. Klimatizaci lze zapnout jakoukoli jinou kartou z vaší peněženky ;-)) a může běžet, i když nejste na pokoji. Na pokoji lednička, trezor, rychlovarná konvice a denně doplňované Nescafé. Na nedokonalosti si člověk rychle zvykne.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Lze se stravovat zdravě i nezdravě ;-) Na oběd i na večeři vždy alespoň jedno čerstvě připravované masíčko, často mořské plody (krabi, tuňák, kalamáry, krevety). Žádné střevní potíže !!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Ubytování a náramky ihned po ranním příjezdu, bez úplatku, při odjezdu se náramky odevzdají ve 12hod., ale pití a jídlo poté naprosto bez problému až do večera. Personál vstřícný, nevyžaduje bakšiš, ale někteří si ho opravdu zaslouží. Bazén pro kondiční plavání - skvělý !! Dva bazény s vlnobitím - v provozu jen v určité hodiny. Skvělý animační tým s velkým osobním nasazením, animátoři z celého světa !!! Možnost zapojit se do cvičení, her, soutěží pro děti i dospělé po celý den. Pěkné večerní programy. Nové fitness centrum, menší, ale dostatečné.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

v tomto období hodně větrno, z 15 dní pobytu možnost šnorchlování v moři cca 4x, jinak lze denně využít zdarma hotelový bus na šnorchlování v zátoce Mangrove Bay, odjezd ve 12:00 jsme obvykle nestíhali ;-) Dvě vstupní mola do moře, fungovalo pouze jedno, škoda, jinak by se dalo plavat od jednoho ke druhému. Půjčování dětských vest zdarma - výhoda !! Laguna pro koupání malá, plná lidí, i plná rybiček ;-) Pro začátečníky šnorchlaře a pro děti ideální, každý den po odlivu nové rybičky. Celkově v porovnání s předchozími zkušenostmi ale nicmoc. Na šnorchlování i pro začátečníky byl lepší vedlejší hotel Utopia Beach !!!

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Hotel je solitérem v poušti, po pláži lze dojít k sousedním (uzavřeným/zkrachovalým) hotelům Cinderella a Carnelia. Pro nakupování jen hotelové obchody nebo nějaký výlet do nedalekých městeček (lze využít i hotelové taxi, pro celou rodinu to vyjde mnohem levněji, než si koupit výlet - za 20USD se nám řidič věnoval celý podvečer, mluvil obstojně anglicky, provezl nás po městečku ElQusier po různých místech, všude na nás počkal,)

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Hotel ideální pro rodiny s dětmi, nikoli pro šnorchlaře !!! Asi bych se znovu do tohoto hotelu nevrátila (říkám si zase;))), ale moje dvě 12-leté holčičky chtějí nazpátek ještě tento rok ;-)) Prý nejlepší dovolená v životě !!! Takže už jsme tu podruhé (poprvé před 3 lety). Hotel se trochu rozrostl i trochu zchátral ;-))

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 35
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání