Napsat recenzi

Pohodová dovolená, přijedeme znovu

Recenze hotelu Solymar Reef Marsa Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2022
Přečteno: 594x
Recenze se líbila: 97 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V Egyptě poprvé, ve srovnání s jinými navštívenými místy a hotely (mnoho krát Řecko, Tunis, Španělsko), nejlevnější a nejlepší dovolená.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Za 20 Eur nabídnut pokoj s výhledem na moře (cestovka chtěla 3 000 Kč). Denně úklid, výměna ručníků, nové osušky na pláž, balená 1,5 L voda na každého. Ložní prádlo na požádání (stačí položit na postel cedulku, která je na pokoji k tomu účelu připravená). Ručníky vyměňují vždy když je dáte na zem = znamení k výměně (pověšené nemusí být vyměněny každý den).

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Vše ochutnané a vše výtečné. Nepoužívají vepřové, hodně bezmasých jídel která jsou dobře ochucené, hodně zákusků, vše průběžně doplňované, nic nám nechybělo. Výborné drinky na baru, možná hodně sladké.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personálu mnoho, všichni příjemní a usměvaví, nikdo neobtěžuje s nabídkami nebo žádostí o bakšiš. Snad jen "vedení" se pravidelně ptalo (na pláži, v jídelně, na baru, zavolají do pokoje), zda vám něco nechybí, jeli vše ok, zda si něco nepřejete...

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

První "živé" moře, kde nepotřebujete potápěcké vybavení k jeho pozorování.

Jediný hotel v okolí, který má v korálovém útesu který je od břehu do moře cca 60 metrů několik lagun, ve kterých se můžete koupat i trochu si zaplavat i za odlivu nebo velkých vlnách na moři. Na pláži je přes útes molo pro přístup na hloubku a pozorování života na čele útesu. Pláž korálovo/písečná, na břehu u slunečníků písek.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Zahrada denně udržovaná zahradníky, vlevo po pláži záliv, kde lze z mola plavat za jakýchkoliv vln. Mimo resorty poušť.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Vybírali jsme místo pro odpočinek a bezstarostný týden. Žádné výlety ve vedru, žádný aquapark se řvoucími dětmi. Koncem května klid, bez řvoucích dětí, volno v jídelně, u bazénu i na baru, pohodová dovolená zaměřená na odpočinek se povedla. U baru večer hudba, folklorní vystoupení, večerka ve 23 hodin.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 39 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání