Napsat recenzi

Nejlepší dovolená

Recenze hotelu Jaz Dar El Madina Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2021
Přečteno: 395x
Recenze se líbila: 140 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V Egyptě jsem byla již podesáté, pokaždé v jiném hotelu a tento hotel za mě ten nejlepší, a to díky přátelské atmosféře všech zaměstnanců. Je úžasné, když se hned od rána po celý den všichni usmívají vítají vás a zároveň se starají, zda je vše v pořádku a zda nám něco nechybí. Hotel je menší, tudíž odpadá anonymita obrovských, byť luxusních areálů a během dne se znáte se všemi, kteří jsou v tu chvíli Vašimi přáteli. Šéfové se chovají velmi hezky ke svým podřízeným a ta atmosféra se přenáší i na hosty. Nebyla tu nervozita jako v obrovských hotelech. Všude čisto a naklizeno, pokoje, jídelna, recepce, bazén a vlastně celý obrovský areál hotelů JAZ uklizen a upraven. Hotel byl naplněn tak na polovinu kapacity, v tomto hotelu hosté Češi a Němci.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Vysoce hodnotím to, že all inclusive je od příjezdu do odjezdu. Nelze ovlivnit, kdy přiletí či odletí letadlo, a tedy dorazím na hotel či hotel opustím. Tento hotel nabídl ihned při příjezdu své služby – jídlo, pití a wifi, takže pohodová dovolená od prvního okamžiku. Rovněž tak jsme tyto služby mohli využít až do odjezdu ve večerních hodinách, a tedy si užívat dovolenou až do poslední chvilky. (Bohužel některých hotelech přístup k těmto službám jsme dostali až v poledne, ačkoliv jsme dorazili ráno po 7 se slovy měli jste s tím počítat a vzít si svačinu. Rovněž tak některé hotely okamžikem vyklizení pokoje omezí přístup k čemukoliv - zejména jídlu i pití, i když odlet je třeba večer a vlastně to zkazí dojem z celé dovolené).

Hotel je postaven do kruhu, takže i v zimním období, kdy je celkově větrno, vítr pobyt uvnitř areálu neovlivní a dá se v pohodě sedět večer na terase a užívat si teplý večer (v listopadu bylo cca 22 stupňů)

Hotel je vhodný i pro méně pohyblivé osoby (byl zde pán na vozíčku), sice nemá výtah, ale má bezbariérové vstupy a rampy do všech prostor.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Nápoje a drinky jsou v případě zájmu roznášeny číšníky, a to jak v restauraci a u baru, tak i u bazénu až k lehátku. Tato služba je rovněž i na pláži, kdy číšníci přinesou pití až na lehátko (samozřejmě, že jako poděkování jsme dali bakšiš). Úsměv všech je samozřejmostí.

Jídlo v restauraci bylo výtečné a vždy bylo z čeho vybírat (lidi co jsou věčně nespokojeni by si určitě nějaký důvod našli, že něco není). Každý den ryby, mořské plody, kuřecí, hovězí, těstoviny, rýže, brambory, hranolky, spousta zeleniny a ovoce. No a samozřejmě egyptské dortíky - naprosto úžasné, vždy výběr tak z 8-10 druhů. Jakmile něco došlo, ihned se doplňovalo. Snídaně klasika - vaječné omelety, palačinky, wafle, salámy, sýry, párky, vajíčka, jogurty, ovoce, zelenina.....

Na pláži jsou restaurace vždy pro 2 hotely společné a dále stánky s rychlým občerstvením ( v době pobytu fungoval jen s pitím).

Jídlo a pití je rovněž zajištěno v aquparku pro všechny návštěvníky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Bazén je v zimním období vyhřívaný, což je fajn, protože čas v něm strávený je delší. Ač na první pohled bazén vypadá mělký, tak hloubka bazénu je dostatečná na plavání a vodní hry či cvičení (120-140 cm). Malý bazén pro děti je rovněž vyhřívaný.

V areálu je u každého hotelu několik obchůdků se vším možným, takže spousta příležitostí dovézt nějaký dárek.

Personál milý, příjemný a celý den usměvavý a zároveň kdykoliv a s čímkoliv pomoci. V areálu celého komplexu je SPA i diving centrum.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Je perfektní, že na pláži lze použít jakékoliv lehátko a slunečník, nejsou vymezeny pro konkrétní hotel, ale jsou společné pro všechny hotely. Pláž čistá a uklizená, vstup do vody na jedné straně přes molo nebo na druhé straně písečný vstup a hodně daleko mělko - voda tak do pasu. Ideální pro děti. Uprostřed mezi těmito vstupy, se do vody nesmí, je tam korál, který je chráněn.

Pláž je v zátoce a tudíž se dá plavat a šnorchlovat i když je vítr.

Plážové ručníky mění uklízeč každý den na pokoji v hotelu, takže odpadá lítání vždy do určitého místa a v určitý čas.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Úžasná je skutečnost, že se lze procházet po pobřežní cestě kolem celé zátoky (cca 2km), procházet jednotlivými hotely využívat některé jejich služby - bazény, dětská hřiště, volejbalová hřiště, animační programy, ale i mola pro vstup do moře, pokud někdo chce šnorchlovat přímo na reefu. Tudíž člověk není uzavřen jen v areálu jednoho hotelu, ale v celém obrovském komplexu JAZ.

Aquapark má klouzačky pro všechny věkové kategorie od nejmenších až po adrenalinové.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Super hotel s rodinnou atmosférou. Týden v něm strávený jsme si připadaly jak dvě princezny.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání