Napsat recenzi

Katastrofa

Recenze hotelu Three Corners Sea Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 1 527x
Recenze se líbila: 354 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Do tohoto hotelu nedoporučuji pokud nemáte na tučný bakšiš. Hned po ranním brzkém příletu vam oznámí kolega delegáta ze pokud chcete brzo bydlet tak by jste měli dat do pasu bakšiš. Pak se po dvou hodinách když už chodi ostatní na snídani dočkáte pokoje a v deset když se zavírá jídelna dostanete náramky. Do te doby nemate šanci se ani napít vody.Pokud končite pobyt v odpoledních hodinách pokoj musíte vyklidit do 12 hodin a i v tom případe ze mate sebou male dite.Do odjezdu čekáte na recepci.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Umerne stáří pokojů. Nesmí vás překvapit ze uklízeč si řekne o bakšiš . Jinak neuklízí.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Uboha. Ovoce občas pomeranče za odměnu i meloun.Oschla rajčata a papriky.Výběr jídla kureci, ryby(ne cerstve mrazene) když se za dařilo tak dušene hovězí. Nektere omáčky nepozivatelne kvůli presoleni.Polévky celkem dobre. Salámy a sýry nepozivatelne, jogurty redene opet vodou.Jedině jedle jídlo k snídani omelety a k obedu a veceri kureci maso ale po týdnu budete mit strach ze budete kvokat a snášet vejce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personál se usmívá pokud dáte bakšiš a jste Němec , Ital nebo Holanďan. Bar u bazénu funguje tak , že ve vodě na baru se ne obsluhuje. Musíte vylézt z vody a vystát si frontu a pak se do vody i s nápoji vrátit. Stalo se ze vodka je naredena vodou.Pokud vás sedi u stolu třeba šest a jdete si objednat pivo tak si vás barman přepočítá.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Plaz i bazén ciste ale málo lehátek. Doporučuji si privstat nejlépe v pul seste.Dale pak pro plaz i bazén pouze dvě WC.Bazén mělký spis pro neplavce.Tobogány pro deti .Funkční jen v určitou hodinu.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Sice ciste ale zamorene smrdutou kapalinou kterou se ráno a na večer zalévá a hnojivo to je teda kvalitni .

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Do tohoto hotelu už ne.Ale pokud se rozhodnete sem jet zapomeňte na dárky na vylety a ostatni radovánky , budete totiž potřebovat na bakšiš.

Je škoda že takový hotel dela spatne jméno The Three Corners.0

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 84
z 105 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Božena: ubohá recenze - 19. 8. 2018 23:45

Vážený pane, 1) ubytování v den příjezdu byste měl mít ve 14h a v den odjezdu v 10h, buďte rád, že vás ubytovali během snídaně a na pokoji nechali do 12h...Je to tak po celém světě, nejen ve Three Corners...Ale my máme opačnou zkušenost, ubytovali nás hned a nechali do odjezdu, asi jak mají plno...A pokud sebou beru malé dítě, počítám s tím, že je na takový zájezd dostatečně zralé a že budu muset v určitou hodinu pokoj opustit, tak jako kdekoliv jinde, včetně Mácháče:). Hotel nemůže za to, kdy vám letí letadlo. 2)nám uklízel i bez bakšiše. Za bakšiš, o který si ale neřekl nám dělal třeba zvířátka nebo donesl více balených vod... 3)Škoda, že nemám po ruce foto jídla...to, že vám nechutnají jejich sýry nebo salámy je normální, jsou jiné. Nejste v Evropě. Ale hlavně mám pocit, že jsme jedli každý někde jinde. Prostě vybrat se dalo, pokud člověk není mlsný, nám tady chutnalo moc, i když samozřejmě ne všechno. Nikdo nás nikdy nepočítal, byli jsme 4 dospělý a 4 děti. Bar ve vodě neposoudím, ale děti si tam chodily pro limonádu a ok. 4) Na nás se usmívali stejně jako na jiné národnosti... Nebylo to náhodou tím, že vy jste tak zapšklý a mračil jste se tam ? :) 5)Bazény - voda cca do 180 cm jak kde, na co potřebujete víc? Bazény, pláž i pokoj jsme měli natolik blízko, že na WC jsme chodili na pokoj a když ne tak volno bylo vždy, ani na dámách jsem nikdy nečekala. Tobogány fungovali v červenci od 10 nebo 11h do 17h, běžná doba pro Egypt. 6)Nevím, zda jsme byli na stejné pláži ? Ale na pláži byly za nás lehátka vždy volná. Když ne, hned nám donesli. U bazénů jsme moc neleželi, ale je pravda, že tam bylo asi obsazeněji...8 lehátek vedle sebe jsme nikdy nenašli :))) 7)Toto je jediné s čím souhlasím, že když zalévali voda byla cítit... bohužel ale jsme v poušti, nezalévají pitnou vodou. Hotel ale určitě není zápachem zamořený. 8)Dovezli jsme si dárky, vzhledem k vedru jsme byli jen na jednom výletě a na bakšiš nám taky zbylo... jednalo se o pár dolarů, s tím tam člověk holt jede. Využili jsme hlavně na balenou vodu na čištění zubů atd. prostě abychom ji měli dost, za dolar nám jich uklízeč donesl kolik jsme chtěli... Nevím, co vás na dovolené naštvalo, evidentně nesplnila vaše očekávání, ale myslím, že hotel špiníte zbytečně. Za nás jeden z nejlepších v Egyptě, alespoň v této cenové kategorii a našich možnostech. reagovat

Lenka Kotková: Re: ubohá recenze - 7. 4. 2021 14:48

Paní Boženo...úplně s Vámi souhlasím. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání