Napsat recenzi

krásná a klídná dovolena

Recenze hotelu Jaz Solaya Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 827x
Recenze se líbila: 274 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • šnorchlování z mola šnorchlování z mola
  • ubytování ubytování
  • pečené placky pečené placky
  • noční párty noční párty
  • výhled z balkonu do zahrady výhled z balkonu do zahrady

Naše rodina ( 2 dospěle a dvě děti 13 a 11 let ) zůstala absolutně spokojena. Hodně potěšila noční plážová party. Ihned u hotelu se nachází aquapark. Personál staral se o bezpečnost každého na každém tobogánu. I tady jsou nápoje, ovoce, občerstvení. Denně můžete ochutnat čerstvě pečené placky s česnekem, které peče paní přímo venku. Jsou vynikající! Personal hotelu Coraya krásně se stará o zeleň. Hotel mi připomínal kouzelné domečky s pohádky "Tisíc a jedná noc"

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Krásné čisté pokoje, pěkně zařízené, s výhledem do zahrady, v které se nacházel bazén. Hotel se nachází cca 15 min busem od letiště, ale nic vas neruší. Pokoj má zajímavě vyřešené přistýlky.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Ihned po příletu cca kolem 9 hodiny jsme dostali snídaní. Bohatý výběr všeho. Určitě každý zůstane spokojený.Veškerý personal byl příjemný, vnímavý. Jídlo pěkně ochucené, čerstvé. Různé druhy ovoce, pečiva, salátů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Ihned u hotelu se nachází aquapark. Personál staral se o bezpečnost každého na každém tobogánu. I tady jsou nápoje, ovoce, občerstvení.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Vstup do vody pozvolný. Doporučuji mít boty do vody. Dno je písečné, ale dost často můžete šlápnout na mušli. Na mělčině jsou krásně vidět hejna ryb. Voda průzračná, čistá. Je možnost jít na molo.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Doporučuji procházku podél moře kolem resortů. Na jedné straně se nachází resort, kde dětí nejsou vítaní :-) ( hoste hotelu si preferují klid ). Je tam zajímavá pláž se spoustou srdci na písku. Na druhé straně od hotelu Coraya naopak, dětí mají houpačky, bazénky atd.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

hezké vzpominky

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání