Napsat recenzi

Za naší rodinu zklamání

Recenze hotelu Three Corners Happy Life Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2024
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 25 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

Jsme rodina,která má s čím porovnávat, jezdíme jen ty nejlepší hotely,většinou 5 hvezd, ale vzhledem početné rodiny a doporučení a ceny jsme zvolily tento hotel.Pokoj bych porovnal s ubytovnou ze 70 let ,jen lednička naštěstí chladila,snídaně každý den stejná, jen lečo,omeleta,salami 2 druhy chuť jak piliny,2 druhý sýrů,pečivo gumové, staré z předchozího dne,vrabčaci je konzumují před Vámi,takže trusy není problém.Obědy,malý výběr, jedno jídlo jse dalo jist,buď kuře nebo,hovězí, ale samá šlacha,jinak každý den stejný.Večere, byla lepší, ta odpovídala,jen krásný zákusky,100 druhů, všechno stejná chuť, pití limonády sprite,Cola z automatu ze sirupu,je cítit minerály, a jen jeden automat na celým hotelu samoobsluha,za mně doma bych to nepil.Internet na něj zapomeňte,nefunguje,jen u recepce a ještě vypadává,takže relax u bazénu s mobilem v ruce zapomeňte. Vyhřívaný bazén mizerně, žádný ukazatel teploty,mohl mi odhadem 23 stupnu,ne žádných 30 jak v jiných hotelích, Moře není vhodné na koupání, samý šutr,korál, mělký, až u mola,ale vlny by Vas rozsekaly o korály. Ráno uklízí okolí bazénu tak že vezmou vodu z bazénu do kýble a rozchází kolem bazénu,s gumovou sterkous násadou rozmydlí a špínu ženou do mříže s kanálem okolí bazénu zpět, už jsem jsem vněm nekoupal.Chcete originál Colu,tak zaplať, říkám jsi,nebudu pít tu jejich *** na Sylvestra s Wisky z Čech,u baru jsem nepochopil,Šel jsem do krámu v hotelu jediny na pití a on chtěl 12 dolarů za litr Coly,to samý za dětský kruch.Vsude Vas chcou obrat,kolegové jsem udělalo špatně, nepřemýšlel a zašel k doktorovi v hotelu,stalo ho vyšetření 550 euro na místě, řekl jsem mu že udělal chybu,že měl nejdříve volat asistenta, myslím že mu to pojišťovna neposlali,já jsem chytl zánět průdušek ke konci,rasi jsem jel do lékárny, říkám průvodci o pomoc,ať to koupi on,uměl dobře český,že na mně kouknout a natáhnout mě, koupil mi Teda 2 sirupy beze mně, řekl jsi 15 euro,byl jsem spokojený,až na hotelu jsem zjistil že tam byla že škoda cena 35 lyber vprepoctu 1 euro za jeden,už jsem jse tomu smál.Spat jsme chodili až po půlnoci, vzhledem hlasité hudby z hotelu to nebylo možné, jinak animátoři úklid pokojů za jedničku.Ten kdo jede poprvé do Egypta bude nadšený, nechápu ty recenze na tento hotel,mohu porovnat třeba s Titanikem stejné období v Hurgáda,údajně 5 hvězd, ale oficiální 4.Je to porovnání nebe a dudy,tam bylo 7 restauraci v ceně, oba hotely na stejné cenový úrovni, bazén na silvestra 30 stupňů, happpy 23,Titanic kilometry bazénu a aqpark tady jediný .Jídlo Titanic těšíš jse každý den jiný,vlastní pekárna, koblizky,dones,hamburger, pizza,nevíš co dřív jist,originál nápoje automaty na každým rohu samoobsluha,hapy že sirupu .Titanic 3 velké venkovní grily jeli každý den oběd i večeře, happy jeden a jen obden a jen večeře, Titanic ryby luxus,Happy jen Fille a chuť bláta. Za nás velké zklamání,už nikdy více,s pozdravem Robert Hatala s rodinou

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Sociálni,teče ze sprchy na pokoji špinavá voda po celou dobu do žlutá zbarvená ,vše opotřebovane,zásuvky funkční jen jedna,odpad ve vaně nelze uzavřít ,vchodové dveře prohlé do luku,netesnost,dole 3.5 cm ,veškerý hluk je slyšet

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jen večeře jedno jidlo a polivky byly ok,

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Jen obsluha byla ok,u bazénu nebyli plavčíci,takže pořád ve střehu,aby jse Vám dítě neutopilo

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Potřebujete obuv do vody.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Nic

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Slabší jen malý děti jsi užijí animace a Disco venku pro děti

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 109
z 138 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání