Napsat recenzi

Už nikdy 8.7. - 18.7.2015 změnil se manager

Recenze hotelu Three Corners Happy Life Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 730x
Recenze se líbila: 550 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • parta hic..
parta hic..

krásné recenze , proto jsme si tento hotel vybrali, ale realita je bohužel jiná !!!! Ráno v 6.30h jsme přijeli , unavený , na recepci nám bylo oznámeno , že pokoje dostaneme v 10 h , snídani jestli chceme musíme si zaplatit 5 euro na osobu . Jinak , že dostaneme až oběd .od 13h Tak to se nám nikde v Egyptě nestalo . Nechali nás unavené v hale kde jsme pospávali i s malými dětmi.. Po skončení , to bylo to samé do 12h odevzdat kartu , stříhli náramek a bylo nám řečeno , že už na nic nemáme nárok , na pití an na oběd , jen za 5 euro . Odjížděli jsme z hotelu v 15.30 h , nebýt našich kamarádů , kteří nám nosili pití , tak nevím , cítili jsme se tam už jak poslední povl. Jinde v jiných hotelích hned po příjezdu dostali lidé náramky, aby se mohli po dlouhé cestě občerstvit. a na pokoj si museli počat .

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytování dobré , pěkný pokoj .denně uklizeno . rozbité umyvadlo , nedalo se tam umít , protékala voda , takže jsme museli celou koupelnu vytírat , na recepci jsme nahásili poruchu , ale nic se bohužel nedělo. tak jsme si museli čistit zuby a omývat se ve vaně. ,.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

strava , každý den stejná , občas nějáká změna ...,ale dalo se najít si něco . talíře špinavé , hrnky na kafe také , které jsem si musela oplachovat v horké vodě která byla na čaj . Malé lžičky ? ani náhodou museli jste mít štěstí na ně natrefit , Venkovní gril , ani jednou nepoužitý mají ho tam jen na parádu .U baru , tak to byli nejhorší barmani , které jsme zažili , protivný , nikdy úsměv , nejhorší byli ti v baru u moře , u bazénů kluci byli v pohodě . nedali jste bakšíš ..jen mračení .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

animační programy pro děti asi dobré , pro dospělé nic moc ,

Pláž a moře  průměrně (4/5)

moře , vstup jen pro dobré plavce ..4 x do týdne černá vlajka , u bazénu dobré , ale jedeme hlavně k moři. Slunečníků hodně , ale lehátek málo , aby jste chytli dobré místo , museli si přivstat v 6 h ..

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

okolí hotelu , nic

Celkový dojem  průměrně (4/5)

v Egyptě jsme byli po páté , ale do toho hotelu bychom nikdyy nejeli . Nemít tam supr partu , s kterou jsme se tam seznámili , tak by jsme tam přežívali ...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 111
z 140 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání