Napsat recenzi

svatební cesta v Happy Live Resort

Recenze hotelu Three Corners Happy Life Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 683x
Recenze se líbila: 576 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Musím napsat, že jsem byla v Egyptě poprvé, ale naprosto mi to vyrazilo dech. Ještě půl roku po "akci" jsem plná emocí, pozitivních emocí. Doufám, že se tento hotel do budoucna příliš nepohne ze své příznivé ceny v poměru ke službám, protože bych se tam velice ráda opět podívala.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Musím dát pět hvězdiček, pár much by se našlo, ale to bych byla rýpal, jde spíš o kvalitu stavebních prací v Egyptě celkově. Co se týká pokoje, byl přenádherný, světlý a vzdušný. S láskou vzpomínáme na matrace, které byly jako z pohádky a na perfektní úklid, včetně modelace zvířátek z ručníků.. ta originalita byla úžasná!

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Spousta jídla, neustále, jídlo výborné, velký výběr všeho - pečiva, ovoce, zeleniny, desertů masa, příloh. Jediné co, tak mají ošklivou zmrzlinu, takovou chemickou :D ale dětem to bylo jedno a vesele ji hltaly. S jídlem jsem byla nadmíru spokojená.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Všichni byli milí, někdy se tedy člověk musel ozvat několikrát, ale to se dá pochopit, měli opravdu hodně práce. Nejvíce se mi líbila obsluha u obědů a večeří, nádobí se hned sklízelo, ne však dřív, než jste odešli, nebo dali pokyn, nebrali nám nic od pusy. Perfektní byl také systém doplňování tekutin.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž jsem upřímně moc nevyužívala, válela jsem se spíš u bazénu, o hvězdičku méně je jen kvůli tomu, že jsme často měli černou vlajku, zelená byla "jen" dva poslední dni, červená první den, jinak černá. Za což ovšem vedení hotelu nijak nemůže. Je úžasné, že se do vody chodí z mola a je možnost takového potápění a šnorchlování a nijak se tím neničí úžasné vodní prostředí. Tolik rybiček jsem v životě neviděla. :)

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Z hotelu jsme nevycházeli, byla tam jen poušť. Avšak hotel nabízí mnoho výletů, které jistě stojí za to a všichni od nás ze skupiny s nimi byli spokojeni. My osobně jsme se byli podívat v sousedním přístavu, ale moje nákupní mánie to úplně neuspokojilo. Z dalších výletů jsme couvli a radši se vydali do místních lázní, kde jsme si za v přepočtu 3000 korun užili ve dvou úžasné dopoledne. Ta celotělová masáž je ta nejskvělejší co jsem kdy zažila. Kokosový zábal.... ááááách. Hned bych do toho šla znovu. Jinak jsme taky navštivili místní fitcentrum, které bylo v ceně ALL a vybavení bylo celkem fajn.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Neumím si představit, že v poměru cena/výkon bych dostala lepší služby.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 109
z 138 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání