Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Three Corners Happy Life Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 624x
Recenze se líbila: 658 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme všichni spokojení - od malého vnuka až po babičku.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytování v jednoposchoďových budovách, každá budova na přízemí i poschodí má 13 pokojů. Všechny pokoje mají výhled na moře. Pokoje jsou prostorné, lednička, televize, dostatek odkládacích prostor včetně místa pro kufry. Na balkoně ratanový nábytek, stůl a dvě křesla. Je dobré si vzít kousek šňůrky a kolíčky na sušení plavek. Matrace na postelích jsou tvrdé, přistýlka pro děti je super. V koupelně WC, bidet, velké zrcadlo, vana. Úklid se provádí denně, rovněž se mění osušky, ručníky i žínky, doplňuje se mýdlo a šampóny. S ubytováním naprostá spokojenost, žáden hmyz, klimatizace s mnoha funkcemi a tichým provozem.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava různorodá, v takovém množství a sortimentu, že každý den je možno konzumovat něco jiného. Ovoce v poledne i večer dostatek, je třeba pamatovat na fakt, že pouze při příjezdu dostane každý jednu 1,5 l láhev vody, kterou je možno si průběžně dle potřeby doplňovat. Takže prázdnou láhev nevyhazovat. Na oběd i večeři dostatek masa - v nabídce je kuře, hovězí, skopové a ryby v různých podobách. Pouze jsme neodhalili, kde se odpoledne podává pro děti zmrzlina.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vybavení hotelu je nové, funkční. Personál vstřícný. Programy po celý den - petang, volejbal, strečing, aquagymnastika, vodní pólo. Velmi kvalitní jsou služby Kleopatra centra - dělají tam perfektní masáže. U bazénů jsou pro děti a hravé dospělé tobogány a zvláštností je líná řeka, která protéká celým středem hotelu - kolem bazénů. U zřízence tobogánu je možno si zapůjčit velkou růžovou "pneumatiku", ve které vás líná řeka bude vozit do té doby, pokud vás to bude bavit. Večer bývá minidiskotéka pro děti, během našeho pobytu tam vystupovali tanečníci, promítal se film, proběhlo zábavné hudební karaoke - animátoři se opravdu snažili. U lobby baru je možno využívat zdarma wifi - sice pomalá, ale je.

Je možno využít nabídky na různé výlety, projížďku na saharu, na pláž s delfíny a želvami, delší výlet do Luxoru nebo Karnaku - nabídka je bohatá.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je hned u hotelu, rovněž tak moře. Bylo dostatek lehátek, plážová služba reagovala velmi pružně - hned přinesl matraci i osušky. Celý den kolem lehátek prochází číšník z blízkého baru a nabízí občerstvení - nealko, kávu, pivo, drinky. Pro vstup do moře je zde dlouhé molo - takže pouze pro plavce. Těsně u mola je vyhrazen malý prostor, cca 20 x 30 m, pro děti - zde je vody tak pouze dospělému do pasu - plavat se zde nedá. Jinak pláž opravdu čistá, pofoukává větříček, hodně různých mušlí, korály jsou trochu barevně nevýrazné, barevných rybiček je méně - ale pro toho, kdo poprvé šnorchluje to je pěkný zážitek.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

V hlavní části hotelu je lékárna, prodejna textilu a suvenýrů, je zde možno si koupit potřeby ke koupání - šnorchl, boty do vody, čepice, trika,..

Jinak kolem hotelu není nic - hlavní silnice a písek. Taxi je možno zajet do blízkého portu, kde jsou neomezené nákupní možnosti a úžasná prohlídka zakotvených luxusních jachet, mnoho kavárniček. Na konci přístavu je lokalita, která připomíná Benátky, jelikož kolem domů je všude mořský klidný záliv.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem je dobrý. Zde je jistota dobrého počasí, stálého tepla a čistého moře.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 109
z 138 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání