Napsat recenzi

Nezapomenutelná dovolená

Recenze hotelu Three Corners Happy Life Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 276x
Recenze se líbila: 586 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hamburgery s hovězím masem a bramborovými chipsy. Hamburgery s hovězím masem a bramborovými chipsy.
  • Ryba s bramborovými chipsy. Ryba s bramborovými chipsy.
  • Pohled na pláž a moře z plážového baru. Pohled na pláž a moře z plážového baru.
  • Šnorchlování u mola. Šnorchlování u mola.
  • Caffé Latte. Caffé Latte.
  • Želva v Abu Dabbab. Želva v Abu Dabbab.
  • Pohled na hotel z věže na tobogány. Pohled na hotel z věže na tobogány.
  • Východ slunce na molu. Východ slunce na molu.

Na dovolenou jsem jel s obavami, protože má poslední návštěva afrického kontinentu nebyla příliš zdařilá (Tunisko). Jenže srovnávat Marsa Alam a Tunisko je jako srovnávat pověstné jablka s hruškami.

Na dovolené jsem strávil 11 dní a od první minuty až po odjezd na letiště jsem byl z celého hotelového komplexu a služeb velmi nadšený!

Nelitoval jsem jediné koruny, kterou jsem za dovolenou zaplatil. :)

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Chyby samozřejmě najdete, pokud jste hnidopich a vadí Vám, že je v koupelně v rohu lehce odlouplá barva. Takoví lidé by si ale měli zajít k odborníkovi na vyšetření. :)

Pokoje jsou velmi hezké, koupelna je celá v mramoru s velkým zrcadlem. K dispozici je fén na vlasy, vana se sprchou a bidet. Klimatizace fungovala celou dobu bez problémů, v televizi běží asi 16 programů, ale na tu jsme se stejně nedívali. Na pokoji je taky mini lednice, která dobře poslouží na chlazení vody nebo flašky alkoholu z domu. :) Každý pokoj má terasu s výhledem na moře. Člověk stejně v pokoji tráví minimum času, ale určitě nebude zklamaný. Skříně jsou obrovské, ve kterých je namontovaný trezor pro vaše osobní věci.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Velké plus dovolené. Jídlo máte neustále k dispozici, dopolední a odpolední snacky u vodního baru báječné, buď byly hranolky, maso, palačinky, housky, párky atd.. obědy se neopakovaly, velké množství příloh a masa, pořád hranolky nebo tolárky. Zákusky fantastické. V jídelně Vás obsluhují číšnici, kteří nosí pití. Je tam k dispozici automat nescafé, čaje, džusy. Víno pouze na obědy a večeře. Často se i venku grilovalo, kde se dá krásně na terase sedět.

A nejčastější otázka: Faraona jsme s přítelkyni ani jednou nechytli. A to jsem první 4 dny jedl 3 snídaně, 3 obědy a 3 večeře + snacky. Zkoušel jsem všechno, i jejich omáčky a trávení v pohodě. Výborné jsou polévky a samozřejmě jimi dělané domácí pečivo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál byl velmi ochotný, milý a nevyžadoval bakšiš. Největší část dovolené jsme trávili na pláži u moře, tam byli číšnici skvěli, nosí Vám pití až pod slunečník a pořád se o Vás starají. Kávy tam dělají úžasné, pěkně si s tím vyhrajou. Pivo na pláži bylo pouze lahvové, ale vždy dobře vychlazené a tak i alkohol. Coca cola, fanta a sprite atd.. všechno originální v plastových lahvích a dobře vychlazené. K dispozici byl také barel vody a džusy. Míchají tam také alkoholické nápoje jako Sex on the beach, Havana, atd.. Wifi v lobby baru byla zdarma a fungovala spolehlivě.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře naprosto úžasné, jako byste si pustili dokument na Prima ZOOM. Šnorchloval jsem celých 11 dní a neomrzelo mě to. Vstup je přes molo a ikdyž je červená nebo černá vlajka do vody se v pohodě dostanete, jsou tam schody. Viděli jsme delfíny i velké rejnoky, perutíny a dalších 1 235 ryb :D

Na pláži máte lehátka s matracemi, osušky si můžete vyměnit každý den za kartu a sprchy a záchody jsou hned kousek od baru. Naprostá spokojenost.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Samozřejmě kolem hotelu nic není, je to v poušti. Kousek od hotelu je hotel Abu Dabbab, kde se dá v pohodě dojít pěšky a zde jsou mořské želvy. Co jsem ocenil na našem hotelu oproti Abu Dabbab byl klid a pohoda. Do Abu jezdí velké zájezdy z okolí a všichni sahají na želvy, i když je to zakázáno!!! Kdybych tam byl na dovolené, tak bych tam ty lidi nesnesl!

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Kdybych mohl, dal bych více než 5*, protože si nemám opravdu na co stěžovat. Byli jsme s přítelkyní naprosto spokojení a šťastní. Hotel by si zasloužil 5*. V hotelu je spousta Čechů a Slováků, tak o ostudy není nouze :D

Tento hotel bych Vám mohl s klidným srdcem doporučit! :) Kdo má rád krásné moře, jídlo a pití, ten si to užije.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 109
z 138 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání