Napsat recenzi

Nejlepší dovolená jakou jsem kdy zažila!!!

Recenze hotelu Three Corners Happy Life Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 671x
Recenze se líbila: 577 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byl to můj druhý pobyt v Egyptě a byl nad očekávání úžasný. Vše bylo dokonalé, personál, strava i moře. S manželem se do tohoto hotelu nejspíš znovu vrátíme. Hotel však není moc vhodný pro neplavce.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Měli jsme velký a čistý pokoj s klimatizací a balkónem. Každý den uklizeno, na pokoji jsme každý den měli vyrobené potvůrky z ručníků (bakšiš jsme dali za 15 dní asi jen 4x). Večer celý areál svítil bílými lampičkami a z balkónu to vypadalo jako pohádkové moře - romantika.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vařili úžasně. Jsem hodně vybíravá v jídle a jen tak něco mě neuspokojí, ale zde jsem si měla pokaždé z čeho vybrat.

Snídaně - omelety, vajíčka na tvrdo, lečo, párečky, salámy a sýry, palačinky, sladké a slané pečivo prostě od všeho kousek.

Dopolední svačinka - hranolky, drilované maso nebo párky, sladké a slané pečivo, zelenina

Oběd - těstoviny (ingredience a omáčky jsme si mohli vybrat), kuřecí, skopové, ryby, brambory (ty byly většinou jen pro odvážné, opravdu nám nechutnali), rýže. dále spoustu salátů a zeleniny, cca. 2-3 druhy ovoce, které se každý den měnily a krásné dortíčky

Odpolední svačinka - palačinky, sladké a slané pečivo.

Večeře - v podobném duchu jako oběd 2x týdně se venku grilovalo.

Navíc po celou dobu oběda a večeře rozlévané a výborné vína.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál usměvavý, vstřícný, kamarádský a hlavně nebyl vtíravý a nepříjemný. Animátoři skvělí, zapojovali jsme se do aktivit, které nachystali.

O areál opravdu pečují a snaží se to tam opravovat. Krásné dětské hřiště, úžasné tobogány.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Obsluha nosila nápoje až na lehátka. také jsme každý den dostali matraci a plážovou osušku.

Moře nádherné - byli jsme se podívat do vedlejšího hotelu a do Abú Dabab, ale korál u tohoto hotelu byl nejhezčí. Vstup do moře přes molo. Jediný problém byl v tom, že byly celkem vysoké vlny a cca. 3 dny byla černá vlajka. Nám jako dobrým plavcům to nevadilo, ale byli tam i takoví hosté, kteří do moře nechtěli jít. U pláže také malá laguna (v té jsme nebyli).

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Kolem je poušť. Šli jsme cca hodinu podívat se na vedlejší pláž Abú Dabab a do vedlejšího hotelu jsme došli cca za 20 minut.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Nejlepší dovolená. Chtělo se mi brečet když jsme měli po 15 dnech odlétat domů. Opravdu jsem se cítila jako bych odjížděla od rodiny a od domova. Ještě jednou super.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 109
z 138 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání