Napsat recenzi

Krásná dovolená :-)

Recenze hotelu Three Corners Happy Life Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 539x
Recenze se líbila: 537 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 9

Byli jsme v Egyptě poprvé a hotelu nemůžeme nic vytknout :-)

Na recepci při příjezdu jsme dali s manželem každý 6 dolarů do pasu - ubytovaní jsme byli do půl hodiny ve vážně pěkném pokoji s výhledem na moře :-)

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Pokoj byl čistý, útulný, s klimatizací s nastavitelnou teplotou. Byl denně uklizený, povlečení měněno, ručníky taktéž, každý den snad vyleštěná celá koupelna i okna. Za malý bakšiš, co jsme nechali na posteli jsme měli každý den zvířátko z ručníků :-)

Náš pokoj byl vybaven vlastní koupelnou - velké zrcadlo, záchod, bidet, umyvadlo a vana se sprchou a závěsem. Chvíli nám trvalo, než jsme zjistili, že voda se do sprchy pouští tak, že silou vytáhnete čudlík z kohoutku, kde teče voda :-)

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo vynikající, velký výběr jídel, od všeho něco, kdo není vyloženě vybíravý, tak si tam svoje najde. Každý den byly k dispozici hranolky, špagety a jiné těstoviny, kuřecí nebo vepřové maso, rýže, občas pečené brambory, každý den ryba - smažená nebo na přírodno, spousta zeleninových salátů s různými dresingy, spousta dezertů ve formě dortů, sladkého pečiva, a na závěr třeba plátky melouna nebo hroznového vína. K pití vždy k dostání pivo - nám chutnalo, bylo docela slabé a v tom teple to bylo ideální. Jinak různé příchutě džusíků, které jste si mohli do 1dl kelímku kdykoliv načepovat, nebo vodu.

Vodu se nemusíte bát - bylo nám vysvětleno, že tento hotel má sice někde na vodu vrt -ale slaný, takže z ní nemohou ani vařit, ani dělat led, nic. Všude mají tedy vodu balenou - nemusíte se bát zažívacích problémů :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Hned první den jsme pánovi, který nám chodil uklízet, dali do ruky jeden dolar a poprosili ho, jestli by nám mohl balenou vodu přinášet každý den na pokoj - CELÝ týden jsme nemuseli vodu dočepovávat, pán vždy ochotně přinesl a my chladili v pokojové lednici.

Personál hotelu moc příjemný, vždy, když jsme měli nějaký problém jsme se na recepci domluvili.

Wifi - moc nejde.. chytali jsme ji jen ráno před snídaní a to jen velmi pomalu. Ale zase - jste na dovolené, takže nám to nakonec ani moc nevadilo, přežili jsme :-)

Přímo v hotelu je jeden krámek, kde můžete koupit různé suvenýry - magnetky, pohledy, známky atd.. A jedno bylinkářství - výborný výběr Egyptských čajů :-)

Kolem hotelu bohužel nikde nic, ani noha, prostě poušť, takže se nedá nikam jít.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je písčitá, nicméně není možné klasicky postupně po ní jít do moře. Pro rodiny s malými dětmi je to nevhodné. Je tam vyznačený z bojek asi 10x10 m čtverec, kde se postupně do vody může, dál jsou ale korály a ježci, takže se dál nemůže. Přímo do vody do hloubky se musí jít po mole a potom po schůdkách sejít rovnou do moře. V moři bylo úžasné šnorchlování, podmořský svět byl krásný. Moře teplé, jako kafe. Vlajka visela nejvíce červená - na vlastní nebezpečí.

Vřele mohu také doporučit BOTY DO VODY - vše je tam docela ostré, byli jsme v nich jistější.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Bohužel kolem hotelu nikde nic nebylo, pouze poušť. My jsme se ale jeli válet k bazénu a na pláž, tudíž to pro nás nebylo moc důležité, suvenýry jsme koupili přímo v hotelu.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem z hotelu máme dobrý, vše se nám líbilo :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 109
z 138 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

jara.O: Zajimave postrehy - 11. 8. 2015 10:21

Tento hotel ma od navstevniku dosti spatne hodnoceni. Tak nevim co si mam myslet. Ale kdyz podavaji k jidlu dokonce veprove maso tak bude asi super ........ To my v Egypte vzdy chybelo. reagovat

Iren: Re: Zajimave postrehy - 11. 8. 2015 10:26

Má špatné recenze, ale my byli spokojeni. Jsme nenároční. Až přijdu z práce, mohu dodat i foto. Pokud ale chcete být na pláži a pozvolna vstupovat do moře, nedoporučuji... Maso bylo buď ve směsi nebo bylo minimálně hovězí, ale maso tam bylo v nějaké úpravě snad pokaždé.. Kuřecí i ryba.. Když ne k obědu, tak k večeři. Za nás spokojenot, nejsme vybíraví, stačí nám i kus kuřete s čerstvým chlebem :-) reagovat

Elen : Re: Re: Zajimave postrehy - 20. 8. 2015 14:06

Dobry den.,chtěla jsem se zeptat. Je možné z tohohle hotelu se dostat do Káhiry,Luxoru?Nabizi tam tyhle nekdo zájezdy?Nam bylio řečeno z cestovky,ze od záři už nepořádku.. Tak aspoň nějací překupnici?Dekuji. reagovat

Iren: Re: Re: Re: Zajimave postrehy - 21. 8. 2015 18:42

Dobrý den, nám z cestovní kanceláře nabízeli výlety do Luxoru, ale je to 5 hodin cesty autobusem, což se nám v tom teple opravdu nechtělo :-/ Překupníky přímo na Luxor nebo Káhiru jsme tam neobjevili, chodili spíše nabízet výlety na motokárách nebo do podmořského života na mořské krávy atd. reagovat

Elen : Re: Re: Zajimave postrehy - 21. 8. 2015 19:50

Píší pod jiný komentář.. Ano, my taky jedeme s cestovní kanceláři Blue Styl, ale bylo nám řečeno že od září už ani Luxor nebude . Taj jsem zklamaná. Chápu,ze pro Vás to nebylo přijatelné 5h v autobuse.A tak ještě otázka. Jaké peníze si vyměnit? reagovat

Iren: Re: Re: Re: Zajimave postrehy - 22. 8. 2015 9:30

Měnili jsme na dolary a na eura, ale podle nás se víc vyplattí platit eury. Třeba za magnet chtěli buď 2 Eura nebo 3 Dolary:-) reagovat

Elen : Re: Zajimave postrehy - 22. 8. 2015 15:04

Děkuji Vam za odpoved.A nějaké discoteky pro hosty pořádáji?Taktez mně ještě napada do kolika jsou bary večer otevřené? Hezký den. reagovat

Iren: Re: Re: Zajimave postrehy - 24. 8. 2015 6:19

Ano, každý večer mají myslím do cca půl desáté disco pro děti a poté by měla být pro dospělé - to jsme se ale nikdy nedočkali, chodili jsme brzy do klimatizovaného pokoje. Bary jsou otevřené myslím do 23 hodin. Možná je potom ještě otevřený Lobby bar, ale tam se vše platí...:-) reagovat

Elen : Re: Zajimave postrehy - 25. 8. 2015 10:18

Velice Vám dekuji za odpovědi :) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání