Napsat recenzi

Happy Life Resort Marsa Alam

Recenze hotelu Three Corners Happy Life Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 376x
Recenze se líbila: 600 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Klasická dovolená v Egyptě v hotelu přeplněném Čechy.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytování v dvoupodlažních budovách, pokoje čisté a denně uklízené, s klimatizací, balkonem, miniledničkou a fénem. K pokoji a pokojové službě nemáme výhrady.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Během týdenního pobytu se střídaly pořád stejná jídla, takže pak ke konci opravdu nevíte, co si vybrat - žádná nápaditost, obědy a večeře pořád stejné: rýže, brambory, ryba, hovězí a kousky kuřecí. Dezerty, snídaně, ovoce a zeleninové saláty byly na lepší úrovni. Talíře - jeden z pěti špinavý, stoly nedokonale uklizené a připravené, věčný nedostatek příborů, což byl vlastně důsledek chybějícího personálu. Ti, co tam byli, opravdu lítali sem a tam, bylo znát, že nestíhají.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Se službou recepce jsme byli spokojeni, na vše, co jsme potřebovali vědět, jsme dostali odpověď. Využili jsme také možnosti jet na výlet do Abu Dabab, což doporučujeme!

Raději nespoléhejte na místní "apotéku", protože v ní není opravdu moc sortimentu, doktor věčně pobíhá po areálu, takže jsme na jeho příchod čekali přes půl hodiny, nakonec nám však antinal (lék proti průjmu) prodal za 5 euro, což je celkem příznivá cena.

Celkově personál hodnotíme neutrálně, není otravný, ale extrémně přátelský také ne, občas jsme si připadali, že je otravujeme...

Veřejné prostory hotelu jako lobby bar, recepce a část jídelny nebyly klimatizované.

U bazénu se konaly všechny animační programy a svačinky, voda čistá, vhodné zejména pro menší děti - blíže nedokážeme ohodnotit, ani jeden den jsme u něho nebyli.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Lehátka a slunečníky na pláži super, ale pokud na nich chcete ležet, tak musíte vstát velmi brzo, abyste si je rezervovali a nebo si dopředu zaplatit beachboye, který vám vždycky nějaké nechá nebo prostě někde sežene - je to boj, ale při nejhorším lze ležet i přímo na písku na matraci, kterých je dostatek.

Pláž, jestli se tomu vůbec dá tak říkat, určitě není vhodná pro děti. Do moře se jde po dlouhém mole, my jsme měli tu smůlu, že byla většinou červená vlajka - velké vlny, takže scházení po schodech do vody bylo celkem nebezpečné. Šnorchlování a podmořský svět pěkný. Na začátku mola je pak bílými bojkami vyznačená malá lagunka, kde už nejsou korály, takže se tam dá rochnit (ale je to opravdu malý prostůrek).

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

budovy ve výstavbě, odpadky, písek.. asi klasika v této oblasti

spokojenost s výletem na Abu Dabab (cca 10 minut autem od hotelu) - krásné korály, písečná pláž, želvy

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Super dovolená a ubytování zejména pro ty, co se bojí jazykové bariéry, protože tady je čeština slyšet opravdu na každém kroku ;-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 109
z 138 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání