Napsat recenzi

Dovolená v hotelu Happy life - Egypt

Recenze hotelu Three Corners Happy Life Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2015
Přečteno: 976x
Recenze se líbila: 616 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V Egyptě jsme nebyli poprvé a tak můžeme srovnávat. V tomto hotelu jsme byli na přelomu září a října 2015 na 15 dní a hotel nás svou příjemnou atmosférou zaujal. Pobyt zde byl příjemný, rozlehlý komplex s velikou nabídkou aktivit jak sportovních tak společenských. Toto nebyl náš první pobyt v Egyptě.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytování bylo perfektní, pokoj prostorný a čistý, denně uklizený, včetně pěkných zvířátek skládaných z ručníků. K čistotě nebylo co vytknout.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Se stravováním to bylo slabší, spíš podprůměrné zpočátku našeho pobytu. Až po stížnostech českých i zahraničních turistů se úroveň stravování částečně zlepšila. Obsluhující personál zpočátku nebyl vstřícný, zlepšení nastalo až po stížnosti na stravování. Nejhorší přístup obsluhujícího byl u baru na pláží, který byl velmi neochotný. Na proti tomu obsluhující v baru u bazénu byli výborní a velmi milí, vstřícní. Zde nebylo co vytknout. Také lobby bar lze hodnotit kladně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

K vybavení hotelu není co vytknout Služby byly a celkově na dobré úrovni.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž u hotelu je velká, spousta místa, slunečníků a lehátek. Vstup do moře přes molo, což jsme věděli. Dalo se pěkně šnorchlovat a potápět, pokud nebyla vyvěšena černá vlajka, což v našem případě visela skoro denně. Zelená vlajka byla za dobu našeho pobytu jen 3x a to v dopoledních hodinách. Jinak byla červená. Zklamal nás ale vstup do moře z pláže, jelikož je tam omezen prostor ke koupání jen zhruba 10x10 m. Jelikož hotel byl obsazen pouze z 1/3 tak tam byl pobyt částečně možný, ale plavat se nedalo. Při plném obsazení hotelu si pobyt v tomto prostoru nedokážeme představit. Z toho jsme byli zklamáni, jelikož jsme přijeli k moři abychom se koupali a ne stáli po kolena ve vodě, když byla vyvěšená černá vlajka. Z tohoto důvodu do tohoto hotelu návrat neplánujeme a příznivcům moře jej nedoporučujeme, pokud někdo nechce být jen u bazénů, které jsou velmi pěkné.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

V okolí hotelu se nic nenachází, jen poušť a rozestavěné další stavby. Nebyl ovšem důvod hotel opouštět.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem dobrý, v areálu hotelu pečováno o čistotu a zeleň, které je tam dostatek.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 109
z 138 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání