Napsat recenzi

DOST HAPPY LIFU

Recenze hotelu Three Corners Happy Life Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 638x
Recenze se líbila: 594 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel neodpovídal kladným recenzím, pro které jsme si hotel vybrali. V Egyptě jsme byli 12x, a tak můžeme srovnávat. Tento hotel bychom nedoporučili ani nepříteli, natož příteli.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Pokoj v normě, ale když jsem požádal uklízeče, aby nám po týdnu alespoň jednou převlekl postele, tak nechápal, co chceme. Poslední noc se s námi loučili švábi na pokoji.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo neustále stejné a malý výběr. Nádoby s jídlem bez označení. Jídlo nebylo doplňováno. Nedostatek příborů, talířů. Nádobí špinavé, stoly špinavé. Jídelna celkově jedna špína.

Pitná voda z barelů teče rychlostí 1 litr za cca 5 minut. Pitná voda je dostupná pouze v době od 10,00 do 23,00. Pokud si nenačepujete máte smůlu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

O vybavení se nikdo nestará a podle toho vypadá. Líná řeka byla tak líná, že ani netekla. navíc byla velmi špinavá. Proto se nenašel nikdo tak odvážný, kdo by do ní vlezl. Personál bez bakšiše velmi neochotný. Připravte se na neklimatizovanou recepci. V této nás po příjezdu v 06,15 nechali čekat do 09,45 na ubytování. Vodu jsme si museli vyžádat. V této recepci vám také před odjezdem v 15,15 odstřihnou náramek již ve 12,00 a s úsměvem vám oznámí, že ji nemáte nárok ani na vodu. Kamarádi z hotelu Ivanka a Roman, Hanka a Martin nám nosili pití a umožnili nám se osprchovat a upravit v jejich pokoji. Hotel za tuto službu požaduje nehorázné peníze.

V noci v areálu hotelu pobíhají toulaví psi, kteří po sobě zanechávají v písku mezi budovami hovna.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Vstup do moře přes dlouhé molo a při větších vlnách (ty jsou tam skoro pořád) je dost problém se dostat po schodech z vody. Život v moři velmi pěkný.

Jen potápěči s licencí si musí připravit větší peníze, protože Germán, který provozuje dive centrum, požaduje za jeden ponor ze břehu 30E. Pokud nemáte vlastní výstro,j vyjde vás jeden ponor na 67E. Pokud chcete jezdit jinam, připravte si ještě 10E za cestu a 3-6E za reef taxu.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Poušť

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Dovolenou si každý udělá takovou, jakou chce mít, ale management hotelu se nám ji snažil všemožně pokazit. Nebýt přátel, pouze jsme přežívali a opravdu jsme se těšili domů.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 109
z 138 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Radek: Znalci Egypta - 11. 8. 2015 8:12

Vážení, už se to nedá číst a nejste sami. Dle vaší recenze jste asi světáci, kteří však neumí číst, hlavně smlouvy, jinak byste si nemohly stěžovat na to, že jste dostaly pokoj "až v 10 hodin" a že vám byla přestřižena páska na ruce ve 12 hodin. Přečtěte si všeobecné podmínky! Ostatní nehodnotím. A ještě něco, když chcete lepší hotel, nemůžete si koupit hotelový pobyt z druhé poloviny cenové relace.... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání