Napsat recenzi

Dovolená v ráji

Recenze hotelu Three Corners Equinox Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 352x
Recenze se líbila: 542 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V Egyptě jsme byli poprvé, takže nemáme s čím porovnat, ale dovolená byla perfektní ve všech směrech. Vím, že recenze typu všechno bylo super je k ničemu, ale tady bylo všechno dokonalý. Všichni milí, usměvaví a přátelští...

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Hotel krásný, zrekonstruovaný, pokoje velké s balkonem. Úklid každý den, výměna ručníků kdy chcete, klimatizaci si řídíte sami.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Jídla mraky, snídaně sice každý den stejné, ale je tam toho tolik na výběr, že člověk neví co dřív. Pečivo, sýry salámy, jogurty s musli, ovoce, párky, tousty, vajíčka, omelety, sladké a plno dalšího. K obědu a večeři bylo na výběr vždy kuřecí, hovězí, ryba, vegetariánské jídlo, přílohy, pizza a potom zvláštní pultík, kterému jsme říkali speciálky,protože tam dělali třeba žabí stehýnka, grilovaného kraba, biftečky a tak. Za 8 dní se jídlo ani jednou neopakovalo, kuřecí bylo vždy na jiný způsob, hovězí také, ryby nejím, ale vypadaly vždycky jinak, rýži i brambory udělali jinak každý den. A ty dortíčky :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál byl ochotný, usměvavý, každý hned pozdraví, zeptá se jak se máte, popřejí hezký den, když si nechcete povídat, stačí se usmát a jít dál a oni to pochopí. Na recepci pořád někdo je, ale při řešení problému spíš zaúkoluje nosiče kufrů. Kuchaři a číšníci dělají legrácky, ale to dělají všichni, i na baru. Animační program každý den, strečink, petang, šipky, večerní programy... Bazén velký s barem, ale v bazénu jsme nebyli ani jednou. V hotelu je lékárna, malý krámek se suvenýry a prodejna papyrusu

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž kousíček vedle hotelu, před hotelem je zákaz vstupu, protože tam je korál, ale za minutu jste na pláži, jde se okolo baru. Pláž velká, takže slunečníků a lehátek je dostatek. Ráno jsme si vyzvedli osušky a večer je bud vrátili, nebo je nachali na lehátku. Vstup do moře písčitý, plno lidí chodilo do vody naboso. z jedné strany bojky kvůli korálu, ale jenom pár metrů a pak otevřené moře, kde se dalo vesele plavat. nalevo několikakilometrový korál, o kus dál vpravo molo, které jsme ani jednou nevyužili. Možnost potápění, na pláži je i potapěčské centrum. Vstup do moře vhodný pro děti i seniory, protože je pozvolný. Záchodů je na pláži plno :-) Voda teplá, korál živý, plno rybiček a hladili jsme si i želvu.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolo hotelu nic není, nejblíž je další hotel asi 3 kilometry. Takže okolo jenom poušť a úžasný klid.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem úžasný, příští rok se tam chceme vrátit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 28 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání