Napsat recenzi

Raději ne

Recenze hotelu Malikia Resort Abu Dabbab ***** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2016
Přečteno: 1 422x
Recenze se líbila: 451 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Nejsme nároční, ale pokud má hotel pět hvězdiček, byť v Egyptě, měl by tomu alespoň trochu odpovídat. Na pokoji nemáte ani lahev s vodou, natož konvici na čaj. Fen foukal, jen když měl náladu. Doufám, že neprozradím hotelové tajemství, ale trezor funguje jen na kód 1234. Číšníci i ostatní personál nepříjemný, situace je nepatrně lepší pouze po opětovném poskytování bakšiše. Takže - jeden dolar uklízeči, jeden dolar nosiči ručníků a každý den nějaký dolar do kasičky pro číšníky. Dále je vhodné poskytnout dolárky na baru i obsluze v kavárně. Jinak se setkáváte s neochotou, kyselými obličeji a přehlížením. Doporučuji si vzít s sebou lahev na vodu, v hotelu je problém nějakou sehnat, ať prázdnou, nebo plnou. Plnit ji můžete v jídelně, ovšem jen vodou. Zkušení hosté mají i své hrnky, které si nosí na pláž - kelímky na pití jsou jen na dvě deci, takže se trochu naběháte. Pěkné skluzavky pro děti.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoj čistý, ručníky měněné, plíseň v koupelně neřeším. Každý den ustláno. Klimatizace trochu hlučná.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Čtyřka kombinovaná se špatnou závodní jídelnou. Upatlané stoly s kolečky od skleniček, bez ubrusů (ty jen na večeři). Jejich požadavek dress code v jídelně mě docela bavil. Ale samozřejmě i do podřadného bufetu nepůjdete v plavkách. Maso v 95% jako podešev. Kuřata zřejmě nemají maso, jen kosti. Polévku jsme si dali jen jednou, pak už raději ne. Problémy s nádobím. Pečivo celkem dobré. Káva také. Jejich alkohol nic moc. Zažívací potíže jsme ale neměli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Na recepci celkem ochotní, na ubytování nemusíte dlouho čekat. Pokud vám pokoj nevyhovuje, vymění jej. Doporučuji vzít si do příruční tašky plavky a ručník, než vás ubytují, můžete si jít zaplavat (tedy pokud nepřiletíte v noci). Číšníci neustále očekávají bakšiš, jinak jsou dost nepříjemní. Za dolar se ale i usmějí. Někdy. V baru u bazénu si barman za koktejl řekne o 5 dolarů. All inclusiv? Většinou jsme měli dojem, že je spíš obtěžujeme. Bazény čisté, pravidelně mění filtry, voda čistá, okolí také.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Krásná písčitá pláž, pozvolný vstup do moře, moře krásné . Podmořský korál nic moc - pár rybek je i u břehu. Vhodné pro děti a starší lidi. Byli jsme s vnučkou a ta si to opravdu užila.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Poušť - jak jinak.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Nepřijeli jsme hledat hnidy, dovolenou jsme si užili, malé se líbilo. hlavně pláž a skluzavky.

Příště už ale jedem raději jinam a asi dám víc na recenze.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 106
z 152 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Miroslav Šimon : Nevím a koukám na recenze ale byl jsem zde 5 krat - 19. 6. 2017 20:51

Nevím kde začít ale budu stručný pokud do toho to hotelu pojedete poradím hned při příjezdu na recepci se budete chovat jako ze jste si zaplatily vše a bude te se chovat jako ze vam vse patří jste na omylu.KDYZ SI MYSLÍTE ŽE ZA DOLAR VÁM UDELAJI VSE CO SI VYMYSLITE TAK URCITE NEEE.Kdyz slušně řeknete ze chcete lepsi pokoj a dáte recepčnímu 10 dolaru postará se o vás jako ze jste jeho rodina nikdo po vás nebude chtít další peníze a budou si vás pamatovat co se týče pozornosti na baru sedne te si na pivko nebo limo třeba do kuracke části přijde číšník a objednejte si co chcete až přijde dejte mu DOLAR a řekněte ze je to super a on pozná ze jste pro něj člověk který sním jedna na rovinu a dejte mu zítra zase DOLAR to vás nepoloži ale on pozná ze je vše ok a nejste pro něj nadlidi a uvidite ze druhy den nemusite stat frontu a ten clovek prijde kdyz si sednete a postara se o vas a to je i u večeře nevím jak si člověk nemůže nevybrat.takze 20 babek když jim dáte za celou Dovolenou tak máte klídek myslím že to opravdu nikoho nezrujnuje ale zažil jsem to tam na vlastní kůži.A jestly někdo vypráví a chce vodu na pokoji tak ať si ji koupí 2litry za DOLAR na noc přes den vypije co chceš a není pravda že vás nenechají natočit si do petky co chcete i pivo vám samy natočí. Hezký den M reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání