Napsat recenzi

El Malikia

Recenze hotelu Malikia Resort Abu Dabbab ***** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 1 920x
Recenze se líbila: 463 čtenářům
Fotografie: 17
Videa: 0
Komentáře: 1
  • toto jsou fotky z 2014 toto jsou fotky z 2014
  • je jen na nás, jestli toto, příští rok uvidíme je jen na nás, jestli toto, příští rok uvidíme
  • no nejsou nádherné, nesahejte na ně, at'se vrátí no nejsou nádherné, nesahejte na ně, at'se vrátí
  • klaun klaun
  • jak v akváriu jak v akváriu

Přenádherná dovolená,

až na neukázněné barbary z Čech, kteří nectí přírodu, a sahají na želvy, které se před nimi stáhli do hloubky, tak se Češi uklidněte a važte si přírody, a nesahejte ani na koráli, ani na želvy.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoje velice čisté, uklizené každý den.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Strava nejen pestrá, ale i velice chutná, supr hovězí ( měkoučké ) gulášek, supr dortíky, žádné hubnutí, ba naopak.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál velice usměvavý, milý, a snaží se Vám splnit co Vám na očích vidí, byli jsme velmi spokojeni, a byli jsme zde podruhé. Letos byl v areálu dostavěn krásný tobogán, jak pro děti, tak pro dospělé.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž čistá, moře krásně teplé, a plné ryb, loni želvy v kteroukoli hodinu, letos jen o páté hodině raní, lidé, hlavně Češi, na želvy sahají a vozí se za nimi, a želvy se stáhly do hloubky, nevím, proč se tak Češi chovaj,stydím se za ně, ale loni tento hotel měl v nabídce jen Exim, a bylo vše v pohodě, letos mraky Čechů, Rusů, Poláků, a želvy, které byly obrovským lákadlem, jsou fuč.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Jste v poušti, tak jsme volili pobyt pouze v resortu.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Nádhera, nám se pobyt moc líbil, hotel má nový majitel (Francouz), a je vidět, že má zájem o zlepšování jak služeb, tak zvelebování resortu.

A je jen na nás, jestli se budeme chovat k přírodě v této nádherné zátoce slušně, a pak se želvy opět vrátí blíže ke břehu, loni byly k vidění v kteroukoli hodinu, a velice blízko u břehu, tak snad se polepšíme, a budou nám stačit je fotky těchto krásných tvorů, a sahání a tahání je za krunýř si odpustíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 106
z 152 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Evik: Je to vidět. - 30. 8. 2016 0:20

E*** má v nabídce všude nejvíce nejproblematičtějších hotelú. Tam, kde oni ůřadují, bych nejel ani zadarmo. O českých barbarech nemúže být řeč. Přírodu si tyhle barbarské kmeny ničí sami. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání