Napsat recenzi

Bezvadné čekání na jaro !

Recenze hotelu Malikia Resort Abu Dabbab ***** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2013
Přečteno: 1 301x
Recenze se líbila: 585 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z terasy jídelny Výhled z terasy jídelny
  • Budova recepce s jídelnou a obchody od bazénového komplexu Budova recepce s jídelnou a obchody od bazénového komplexu
  • Výhled z terasy recepce na blok, kde bývají čeští návštěvníci nejčastěji ubytováváni. Výhled z terasy recepce na blok, kde bývají čeští návštěvníci nejčastěji ubytováváni.
  • Egyptský tanečník se svítícími sukněmi Egyptský tanečník se svítícími sukněmi

Byla to naše již 17. návštěva Egypta a jezdíme vždy na jaře a na podzim, abychom si tak prodloužili léto. Zvláště letošní zima s minimem slunečního svitu byla k nepřečkání a tak pobyt v příjemném letním klimatu u teplého Rudého moře byl přímo balzámem.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Spokojenost bez výhrad, navíc jsme měli výhled na moře bez příplatku.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Nový vlastník hotelu (Swiss Inn namísto Sol Y Mar) trochu zracionalizoval jídelní lístek, ale byli jsme spokojeni. Po předchozích zkušenostech doporučujeme ke snídaní každodenně alespoň malou dávku jogurtu( srovná se vám střevní mikroflóra) a kromě sladkostí jíme vše (ovoce. zelenina) a žádné zažívací problémy. Tentokrát jsme denně obědvali v baru na pláži, kde byly pravidelně grilovaná masa, hranolky, lupínky a hlavně výborná čerstvá piza!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Porovnáváme-li poskytované služby a cenu, pak Egypt nám zatím vychází jako bezkonkurenční jednička! Nemůžeme si na nic stěžovat, všude pořádek, dostatek míst jak na pláži, tak v jídelně, ochotný personál. Snad by mohl být v tamní televizi naladěn taky český kanál protože Čechů se zdá být mezi návštěvníky víc než 1/4 a asi všichni nebudou spokojeni s úrovní animačních večerních programů. Jediné co stojí za výtku je vybavení Fitcentra. Zastaralé a mnohdy nefunkční posilovací stroje, ve srovnání s jinými hotely slabota. Pohybových a sportovních aktivit ze strany animátorů na pláži je nabízeno dost. Jinak letiště v Marse Alam, je zatím ve velmi málo vytěžováno, takže všechna odbavení probíhají téměř bleskově.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž je nejlepší jakou v této oblasti známe. Během 12 dní byl ale 2x silný vítr,kdy se nedalo šnorchlovat, ale dalo se koupat ve velkých vlnách, což má též svůj půvab. Šnorchlování nádherné, k vidění zvláště na protějším břehu, nebo vzadu za hotelem unikátní korály a dost často želvy a hejna ryb. Zatím jsme neviděli avizované mořské krávy!

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Lze chodit po mořském břehu ale jinak je hotel obklopen pouští. Začíná se jezdit do nedalekého nově budovaného přístavního města Port Galib, kdo potřebuje městskou atmosféru.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Hotel s mimořádnou atmosférou zvláště za nočního osvětlení jehož služby průměrně náročného návštěvníka určitě nezklamou. Určitě ale není hotel vhodný pro pohybově postižené,do jídelny se musí po schodech. Byli jsme zde již podruhé a navzdory tomu, že chceme poznávat stále něco nového, určitě se sem v budoucnu ještě vypravíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 106
z 152 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání