Napsat recenzi

Krásný a pohodový hotel, který ale není pro lenochy

Recenze hotelu Hilton Nubian Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 1 399x
Recenze se líbila: 494 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Jsem klient náročný, proto volím kategorii 5* a od toho také očekávám služby. Tento hotel naprosto splnil moje očekávání jako klienta, který si odjel k moři odpočinout a načerpat nové síly. S dětmi bych sem ale asi nevyrazila a nebo ano, pokud bych chtěla, aby mě nevláčeli po vodních atrakcích a moc toho po mě nechtěli :-) Pokud nemáte rádi pohyb a je vám za těžko udělat pár kroků navíc, nejezděte sem. Pokud jste ale aktivnější a nevadí vám dojít si kam potřebujete i víc kroků než by jste si původně představovali, asi nebudete litovat. Každý jsme ale jiný..

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Perfektní, bez připomínek. Zaplacený jsem měla boční výhled na moře, obdržela jsem přímý s krásnou soukromou terasou. Úklid, výměna ručníků bez připomínek. Pokud byl nahlášen nějaký nedostatek, byl okamžitě a bez problému vyřešen.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Předčila moje očekávání. Na Egypt velký výběr ovoce, zeleniny, který jsem zatím v jiném egyptském hotelu nezažila. Jídlo výborné, dobře ochucené. Možná menší výběr jídel na pláži v době oběda (hranolky + něco navíc) - to mě nenadchlo. Ale v hlavní jídelně vše perfektní. Ostatní možnosti stravování jsem neměla potřebu zkusit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Personál ochotný, milý, vstřícný. Někdy až zbytečně moc, ale dá se to vydržet. Jinak bez připomínek.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Já věděla dobře kam jedu a proto jsem nebyla překvapená. Ale chápu, že když někdo netuší a až na místě zjistí, že pokud chce do moře, musí ujít kus pěšky z hotelového areálu na pláž a pak na pláži dojít až za korály, je otrávený. Mě to vyhovovalo a to co jiný odsuzují, já spíše uvítala. Lidi, co využívali místní vláček a neměli malé děti, nechápu. Moře krásné, čisté a stojí za to. Vadili mi jen neustále pobíhající agenti místní agentury na cokoliv po pláži, kteří vám neustále něco vnucují (masáž, vyjížďku na čemkoliv , potápění, kadeřníka...). Chce to se obrnit trpělivostí a nekomunikovat - pak pochopí a už neotravují.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Víte, že jste v Egyptě, ale pyramidy nečekejte :). Písek, bordel, písek, bordel... Když jste ale jen v areálu, ani to nevíte..

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Naprostá spokojenost a doporučuji ho jedině aktivním jedincům, párům i rodinám.. Určitě se sem velice ráda vrátím.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 39
z 47 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Petr Wolf: nedoporučuji - 17. 5. 2015 11:04

Tento hotel asi Paris Hilton nikdy neviděla :-) Kdo si jede užít moře, tal ať se tomuto hotelu vyhne. Na pláž vás sice odveze hotelové vozítko, ale pláž leží u korálu, kde je zákaz koupání. Takže musíte šlapat cca 300 metrů než vlezete do moře. Ale ještě se neradujte, protože občas přijde vlna plná sraček, kterou vypustí okolo plující lodě. Ubytování je pěkné. Jídlo je celkem chutné. Ještě, že tam jsou bazény, které se sice rozpadají, ale plavat se v nich dá. Personál je ochotný pouze pokud mu dáte nějaké zpropitné. Jinak se nepředřou. Suvenýry v hotelu nekupujte, na letišti jsou o polovinu levnější. V okolí hotelu je bordel a špína. Na pláži i u bazénu vás pořád neúnavně nahánějí lovci turistů, kteří se vám snaží prodat různé aktivity jako třeba jízda na velbludu 2 hodiny za 50 euro atd. Odjezd z hotelu na letiště byl ve 3 ráno, což pro rodinu s dětma je celkem záhul. Na cestě do Ostravy je ještě mezipřistání v Brně. Někteří z nás přijeli s průjmem. Takže pokud jste nenáročný turista, který se rád prochází na slunku a nevadí mu chaos, tak si to užijete. Moje rodina už do Egypta nikdy nepojede. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání