Napsat recenzi

HILTON - krásná, luxusní dovolená

Recenze hotelu Hilton Nubian Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 2 274x
Recenze se líbila: 563 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pláž hotelu Pláž hotelu
  • Areál hotelu - vstup do hlavní budovy Areál hotelu - vstup do hlavní budovy
  • Pláž hotelu Pláž hotelu
  • Podmořský svět - nádherné šnorchlování s želvami Podmořský svět - nádherné šnorchlování s želvami
  • Náš krásný pokoj Náš krásný pokoj
  • Centrální bazén Centrální bazén
  • U hlavního bazénu U hlavního bazénu
  • Před apartmánem Před apartmánem
  • Jídelna - tématická večeře  ve stylu orient Jídelna - tématická večeře ve stylu orient

HILTON - skvělá volba, vše odpovídá oficiálnímu popisu a fotografiím. HILTON NEZKLAMAL!

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Nádherné, moderní a prostorné pokoje. Čistota na jedničku. Asi nejhezčí pokoj, jaký jsme kdy v Egyptě měli. Denně nádherně uklizeno, výměna ručníků, doplnění vody na pokoj.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Strava - SUPER! Všude krásně čisto. Prostřeno,nikdy se nestalo, že by nebyl čistý. prostřený stůl. Když přijdete do jídelny, tak vás personál okamžitě usadí ke stolu. Kávu, čaj, pití.. vše donášejí. Pomalu se nám klaněli. Všeho dostatek, sterilní prostředí. Bez připomínek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Služby na nejvyšší úrovni. Neměli jsme jediný problém. Trochu škoda, že večer tam moc zábavy není. Akorát posedět na recepci, kde bývá nějaký program. Nebo posedět na terase. Trochu nám chyběla třeba živá hudba venku.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž má hotel nádhernou. Ale vstup je trochu dál, díky korálům. To jsme ale věděli z recenzí, tak nám to nevadilo. Jinak bez potíží, dostatek lehátek, slunečníků, kdykoliv. Bar na pláži fajn. Přes poledne možnost oběda ve formě snacků- výběr asi z 5 varint. Dalo se, navíc vám vše donesou pod nos. To bylo fajn. Neskutečně krásný podmořský svět!!! Nedá se to popsat, musíte zažít! Ráj pro šnorchlaře.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Tak jako v celé Marsa Alam. Nikde nic, jen poušť. Ale nemáte potřebu vůbec hotel opouštět.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Hilton určitě doporučuji! V Egyptě jsme byli po sedmé. Jezdíme jen do 5* hotelů, ale ani to není vždycky záruka spokojenosti. Řadíme se k náročné klientele. Tady vše O.K. Akorát díky vzdálenosti pláže s malými dětmi asi ne. Pro hodně mladé lidi, kteří jedou na dovolenou za zábavou také ne. Je to velice decentní hotel s klidnou atmosférou. Doporučujeme spíš klientele, která vyhledává kvalitní služby na vysoké úrovni a klidnou dovolenou. My jsme prožili krásnou dovolenou plnou pohody a relaxu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 39
z 47 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání