Napsat recenzi

Hilton aneb Abu Dabbab podruhé

Recenze hotelu Hilton Nubian Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2022
Přečteno: 462x
Recenze se líbila: 89 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjemný a klidný hotel s cizojazyčnou klientelou.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Prostě je to pořád Egypt, ale v lepším ubytování jsem v těchto končinách ještě nebyl. Úklid v pohodě a ručníky vám vymění každý den.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Dal bych klidně i čtyři hvězdy, jenže posledního dne mě postihla kletba faraónova, byť prý kuchaři při přípravě pokrmů používají výhradně pitnou vodu a každý den byly v jídelně a v barech vidět postavy v bílých pláštích, konrolující hygienické podmínky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Večerní kulturní produkce se odehrává na improvizovaném pódiu uprostřed hotelu, což je na Hilton dost ubohé. Animační tým je velmi slabý. Číšníci jsou v pohodě, kuchaři jsou otrávení mračouni. Na pláž jezdí ve 20 min. intervalech hotelový vláček. Pěšky je to nějakých 300m. Zahrady působí střízlivě, možná místy trochu chudě.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Asi před osmi lety jsem byl v hotelu co je přes záliv Abu Dabbab, tedy v Malikii. Za těch pár let zdejší korál viditelně ztratil svůj lesk. Stovky lidí tam denně šnorchlují a desítky dalších se pod nimi potápějí. Místní ekosystém tohle nedává a za pár let už nebude na co koukat. Vstup do moře je asi 200m chůze po pláži.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

V okolí je poušť a ta má pro mě své kouzlo. Oproti jiným lokalitám zde není ani tolik odpadků.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Celkový dojem je dobrý, ale příště to zkusím zase někde jinde.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 39
z 47 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání