Napsat recenzi

Pro nás krásná dovolená 20.7.-30.7.15

Recenze hotelu Three Corners Happy Life Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 778x
Recenze se líbila: 561 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Eagle ray - Síba skvrnitá Eagle ray - Síba skvrnitá
  • vstup do moře vstup do moře
  • Abu Dabbab Abu Dabbab
  • Abu Dabbab Abu Dabbab
  • Perutýn Perutýn

Byla jsem v Egypte poprvé, přítel již potřetí.Měli jsme s sebou dvě děti ve věku 11 let. Po příjezdu do hotelu jsme dali do pasu bakšiš 10 dolaru a dostali jsme dva propojené pokoje dveřmi v druhé budově u moře, se dvěma koupelnami a záchody. Dvakrát nám netekla voda a jednou byl asi pulhodinový výpadek elektřiny.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Na skřínkách prach, za dveřmi nikdo nevytíral, všude na zemi černé dlouhé vlasy. Z kohoutku u vany tekla pokaždé nejdříve rezavá voda. Postele čisté, uklid, jestli se tomu tak dá říkat, každý den. :)) na Egypt asi dobré. :))

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Hlad jsme neměli, když si člověk nedával pořád od všeho kousek, dalo se to. Občas překvapili. :)) V zelenině občas křupal písek, nebo jsem našla kousek alobalu, plastu, nebo ve vaječné omeletě skořápky. :)) Nádobí by se mělo kompletně vyměnit. Dopolední i odpolední svačiny tragédie.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Na to, jak je tento hotel starý, vypadá vybavení dost zničeně. Personál na pár vyjímek v pohodě, záleží také jak se chováte Vy. Viděla jsem několik arogantních a namyšlených týpku, na které bych se také neusmála. Mě nedělalo problém odnést po sobě hrneček, nebo vyhodit do koše kelímek, aby tam pak nelítal po pláži. Vždy mi poděkovali a usmáli se. Bakšiš jsme dávali normálně, to je asi běžné. Animatoři se snažili, ale když lidé nespolupracují, je to těžké. My jsme program nepotřebovali. Jinak jsou budovy a areal hezke, vše je hezky rozmístěné. Byla jsem překvapena kolik je tam zeleně.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Černá vlajka byla jednou, to se opravdu nedalo jít do moře. Podle rezenzí jsem měla ze vstupu strach, hlavně kvuli dětem. Bylo to v pohodě, žadnou modřinu jsme neměli. Už po cestě přes molo bylo vidět plno ryb a dokonce dvě Síby skvrnité, což byl zážitek. Korál překrásný, želvy, delfíni, rejnoci, meduzky, chobotnice, perutýni atd. Plavat s delfíny bylo pro me to nejhezčí. Poštěstilo se nám několikrát. To co jsme viděli tady, asi už nikde neuvidíme. Lidé říkali, že byli již vícekrát v Egyptě, ale tohle ještě neviděli. Byli jsme na výletě na Abu Dabbab na čtyřkolkách s tamním chlápkem Abdulem a bylo to super a navíc se to vyplatilo, měli jsme dva vylety za jednu cenu, narozdil od toho, za kolik je nabízela CK. Doporučuji, pohybuje se tam každy den v oranžovém triku s nápisem Motorata a nabízí i Beduíny. Určitě smlouvejte. ;-) Do města se také vyplatí vzit taxi za 25euro dohromady, počká na Vás jak dlouho bude třeba.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Písek, nevadilo mi to. Večer jsme byli tak unavení, že už se nám stejně nic nechtelo :)))

Celkový dojem  průměrně (4/5)

První dojem nic moc, ale po prvním potápění totální nadšení a všechny nedostatky byly zapomenuty a odpušteny. Nikdy jsem do Egypta nechtěla, ale pojedu zase. Nejsem typ, co se vrací 2x na stejné místo, ale kdybych byla, určitě se vrátím. Pro malé děti nedoporučuji, mám dva chlapce 11 let, ale jsou velmi dobří plavci, takže pro nás vhodné. Navíc plus pro tobogány. Mění se vedení a chystají se během 3 měsícu změny, tak držím hotelu palce, protože moře je fantastické a byla by škoda pokazit dojem jinými nedostatky. Vše je o lidech, co očekávají a za čím jedou. My se rádi potápíme a proto moře je naše priorita. Pro nás zatím nejkrásnější dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 109
z 138 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání