Napsat recenzi

Paráda

Recenze hotelu Three Corners Happy Life Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 074x
Recenze se líbila: 750 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 3
  • Pláž u hotelu Pláž u hotelu
  • Pláž Abu dabbab Pláž Abu dabbab
  • Krab Krab
  • samé dobroty samé dobroty
  • pokoj pokoj
  • výhled na areál hotelu výhled na areál hotelu

S přítele jsme zde strávili krásných 12 dní! Personál je ochotný a moc milý. Jídlo nám moooooc chutnalo a o šnorchlování ani nemluvím, bomba! :-)

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Pokoje jsou malé a útulné, každý den uklizeno. A za bakšiš i překvapení v podobě zvířátka z ručníků :-) s přítelem jsme vyfasovali pokoj v přízemí s teráskou a výhledem na moře.. východ slunce byl nádherný! :-)

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Naprostá spokojenost. Každý den obrovský výběr.. Každý den kuřecí a hovězí maso (nestalo se nám za těch 12 dní, že by se chutě opakovali), rýže, hranolky a brambory (brambory dělané na milion způsobů), dušená zelenina, vegetariánská jídla, zelenina a saláty.. každý den spoustu čerstvého ovoce a ty zákusky, no jedna báseň! :-) číšníci nosí pití a jsou moc ochotní! :-) za mě 5*!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál opravdu úžasný.. na to že tam pracovali "od nevidím do nevidím" tak si vždy zachovávali milý a vřelý úsměv.. :-)

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Šnorchlování bezkonkurenční. Přes molo se chodilo šnorchlovat do hloubky ke krásným korálům (pouze pro plavce), ale pohled stál za to ;) Měli jsme s přítelem štěstí a viděli jsme mořské želvy a dokonce delfíny! :-) krásný zážitek...

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Kolem dokola samá poušť.. ale to je jedno ;) cca 50 min chůze od hotelu se nachází pláž Abu Dabbab, známá svým výskytem želv a mořských krav... u hotelu vám samozřejmě nabídnou návštěvu této pláže formou výletu za X eur (nám to konkrétně nabízeli za 60€), ale jde tam dojít v pohodě pěšky a zadarmo ;) a želvy tam opravdu byly!! :-)

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Klidně by jsme se tam s přítelem znovu vrátili... :-) doporučuji :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 109
z 138 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Zuzana: Dobrý den Lenko, - 25. 9. 2014 23:56

zaujala mě Vaše recenze a protože vybíráme opožděnou dovolenou z důvodu závažných zdravotních potíží naší dcery (přišla o zrak), chtěla jsem se zeptat na vstup do moře. Zda jej zvládne i nevidomá 12ti letá dcera a dva malí synové. Pláž je písečná s pozvolným vstupem? Nemusí se přes korály nebo jiné překážky? V jiných recenzích jsem se dočetla o velkých vlnách, jakou zkušenost máte vy? Tato dovolená je pro nás opravdu drahou záležitostí a tak bychom si přáli (asi jako každý), aby byla příjemným osvěžením po velmi vyčerpávajím uplynulém roce. Předem děkuji za jakoukoliv odpověď. reagovat

Lenka: Re: Dobrý den Lenko, - 26. 9. 2014 18:50

Dobrý den, do moře je vstup buď pres molo, ale na jeho konci je hloubka.. Sice se tam děti koupali, ale spíše šnorchlovali a uměli dobře plavat. Pak je vstup do moře v jedné části pláže (vedle mola) .. Tam doporučuji boty do vody.. Místo na koupání a plavání tam je (když není odliv je tam voda tak do pasu), ale jsou tam i korály ale málo, tady se dalo koupat i při velkých vlnách. Jinak děti spíše ocenili bazény, jsou tam 2 velký a jedno brouzdaliště. Navíc tam jsou 2 tobogány a jedna skluzavka na nafukovací mega kruhy na kterých se sjíždělo do vody :-) za mě mohu říct, že dětí tam bylo dost, ale ta pláž a vstup do moře není úplně to pravé ořechové.. :-/ např. jsme byli na pláži Abu dabbab (je to cca hodina chůze z tohoto hotelu) a ta je o 100% lepší.. Jemný písek, žádné korály, pozvolný vstup do moře.. S tím jediným mohu srovnávat.. Takže snad sem Vám trochu pomohla :-) tento hotel má spoustu plus, ale ten vstup do moře je pro neplavce a malinké děti velký mínus :-( reagovat

Lenka: Re: Dobrý den Lenko, - 27. 9. 2014 18:08

Dobrý den Zuzano, omlouvám se za zpoždění, ale už jsem Vám odepisovala a teď koukám, že se to tu neuložilo..asi... :/ musím říct že vstup do moře není úplně ideální, je sice postupný (na jednom místě), ale jsou tam i korály :/ sice se tam plavat dá (voda když není odliv je tak po pás), dá se i lehnout do mělčiny, ale myslím že to není to pravé ořechové.. mohu srovnávat pouze s pláží abu dabbab (cca hodinu chůze od tohoto hotelu) a tam mají úžasnou pláž, jemný písek a žádný kameny ani korály.. :/ tady je krásné především to šnorchlování a děti byli spíše u bazénu, kde jsou 2 velké tobogány a velká skluzavka na nafukovací kruhy, pak i brouzdálko.. tak snad jsem Vám pomohla.. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání