Napsat recenzi

Rodinná pohoda za slušné peníze

Recenze hotelu Malikia Resort Abu Dabbab ***** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2018
Přečteno: 939x
Recenze se líbila: 290 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Všichni z předchozích recenzí mají v něčem pravdu. Ale snahu zde nikomu nelze upřít. Kromě jídla (v podstatě pořád stejné jídlo, jenom v různých variacích) jsme byli spokojeni. Skoro všechen personál rozumí (a často o trochu mluví) česky, což je jistě výhoda. Za týden, co jsme zde, vysadili v celém areálu asi tak 50 krásných velikých palem, my jsme dostali tři dny starý (rozuměj nový) apartmán, takže za nás dobré :-) Náš místní egyptský delegát mluvil velmi dobře česky, tak jsme se ho na některé věci raději zeptali dvakrát a vždy nám ochotně věci vysvětlil.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Velmi dobré, samozřejmě český řemeslník by se asi zbláznil, kdyby viděl, jak vypadají nové spáry kolem vany ve zcela novém pokoji, nebo třeba že dveře nejsou usazené zcela kolmo, ale oni to asi lépe neumějí a ani to moc neřeší.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Množství super, máme dvě malé děti a hladem netrpěly. Ano, stoly se kývou, na jídlo se musí chvilku čekat, ale zase ho dělá kuchař před Vámi čerstvé. Trochu škoda, že zde byl slabší výběr čerstvého ovoce (banány jenom ráno a to ještě ne každý den, mraky jejich ovoce, které ale bylo strašně kyselé, červené melouny nebyly v nabídce ani jednou). Pili jsme jejich vodu (z hotelových barelů, tu jsme si brali i na čištění zubů), led do pití dělají ze stejného zdroje a za 12 dní, co tu jsme, jsme neměli ani jeden střevní problém.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Jak tady už někdo psal, sice postarší hlavní budova, ale ostatní se postupně rekonstruuje. Na každé rohu manažer kvality, kterému když jsem něco řekl, tak to opravdu zařídil. Nikde jsem nezaznamenal žádné úšklebky, ani poznámky vůči ženským, což prý dříve nebývalo zvykem.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Nemám vůbec žádné připomínky. Super

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

V okolí za plotem jenom poušt, ale v areálu palmy, čerstvá tráva, večer krásně osvětlené, etc...Pocit bezpečí pro rodinu (upřímně pochybuji, že by to tu některý terorista našel, je to tu konec světa).

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Možná bychom to měli na Lipně za stejné peníze, ale chyběly by nám tam ty želvy, tak asi tak...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 106
z 151 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Pavel: Poznámka z našemu pobytu na závěr - 26. 3. 2018 22:43

Poslední 2 dny našeho pobytu (Napsal jsem recenzi Rodinná pohoda za slušné peníze, tento komentář píši dne 27.3. 2018)) začali natírat všude v areálu hotelu chodníky nějakým lakem, hrozně to smrdí, lidi toho mají plné pokoje a skoro se to nedá vyvětrat. Když si ztěžujeme, tak nám nabídnou pokoje někde na konci areálu s výhledem do pouště a natírat prostě nepřestanou. Nedokáží pochopit, že tohle prostě platícím hostům vadí. Tak držím palce všem,. kdo sem letí začátkem dubna 2018. Nejlepší je to ihned první den tvrdě reklamovat u nějakého manažera nenechat se odbít. Hodně nám to zkazilo jinak dobrý dojem. reagovat

Romana: obchody - 13. 4. 2018 15:59

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jak daleko jsou nákupní možnosti?Nemyslím v hotelu.Kolik stojí taxi nebo je možnost nějakou jinou dopravou?V které části jsou lepší pokoje nebo naopak který pokoj odmítnout?Děkuji reagovat

Pavel: Re: obchody - 13. 4. 2018 16:49

My máme dvě malé děti, takže jsme nikam za celou dobu pobytu nejeli (pořád jsme se brouzdali na pláži u moře v areálu hotelu). Ale letiště Marsa Alam je 35 km od hotelu a kousek před letištěm je přístav Port Ghalib. Tam nám nabízeli výlety a dovedu si představit, že tam se dá i normálně nakoupit. Ale kolik tam stojí taxík, nebo autobus z hotelu, to nevím. Dejte si v počítači google.cz -> vpravo nahoře na obrazovce vyberte Google Mapy a do vyhledávací řádky napište Port Ghalib, nebo Abu Dabbab, nebo Marsa Alam a uvidíte, jaké jsou tam vzdálenosti. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání