Napsat recenzi

Jarní dovolená

Recenze hotelu Malikia Resort Abu Dabbab ***** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2013
Přečteno: 1 063x
Recenze se líbila: 581 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výlet lodí Marsa Mubarak 50 euro výlet lodí Marsa Mubarak 50 euro

Vcelku pozitivní,jen italští animátoři jsou hluční a docela,,mistři světa"!!! Vím,že v takovém velkém komplexu musí člověk počítat se zábavou na pláži i v hotelu,hlasitější hudba a pod.,ale bylo jich prostě všude někdy až nad hlavu.Jinak hotel pěkný,udržovaný.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoj byl pěkný,postel pohodlná,koupelna čistá,voda tekla dobře i studená i horká proudem,bydlela jsem nahoře a nebyl problém.O pokoj jsem si řekla na recepci a dostala jsem(za 10 dolarů)přesně jak jsem si přála-hned u moře..krásný výhled.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

V Egyptě jsem byla po šesté,tak už můžu trochu srovnávat kvalitu stravování a tady musím říci,že mě trochu zklamalo.Ne,že by člověk trpěl hlady,to v žádném případě,ale trochu jednotvárné a stále se opakující menu.O plážové restauraci ani nemluvím a snack od 15:00-18:00..víceméně žádný..pár nějakých oschlých sladkých housek na talíři..palec dolů. Hotel s 5.hvězdičkami co se týče jídla dost slabý.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Žádný problém.I když jsem dávala na dveře visačku:neuklízet..stejně jsem měla každý den alespoň ustláno a uklizenou koupelnu.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Tak to bylo nejlepší..a vlastně kvůli tomu sem člověk jezdí..ne??? :-)

Krásný korál i pozvolný vstup do moře a navíc vlny..paráda.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Krásná dlooouhá pláž :-)

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Pěkná dovolená o velikonocích..hlavně když u nás je ještě sníh.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 104
z 149 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání