Napsat recenzi

pos...dovolená

Recenze hotelu Malikia Resort Abu Dabbab ***** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 624x
Recenze se líbila: 276 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

celkově slabý podprumer

Ubytování  průměrně (3,8/5)

pokoj 1 místnost, kde jsme se tlačili 2 dospělí a po upozornění, dovezli 2 skládací lúžka pro děti. Hlučná klimatizace, kterou jsme museli na noc vypínat, at usneme. V koupelně pevná stará, na hoře umístěná sprcha, kolem kachliček plíseň, WC jsem sám opravil, at soupátko splachuje.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídlo bylo sice dobré, výběr byl, ale vzhledem k tomu, že zřejmě omývali ovoce jejich vodu, do automatů a postmixů používali jejich vodu, tak jsme měli velké střevní problémy. Anejen my. I ostatní klienti, jak jsme slyšeli a i viděli. Z místních to nikdo neřešil, protože klienti byli Češi,Slováci, Poláci, tak že ti snesou vše...

Obrovské zklamání!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

vcelku ochotní číšníci, služby žádné. Pořád nás lanařili za Eura (40 za 50 min) na masáže a okusování noh rybama. INTERNET JEN NA RECEPCI ZA POPLATEK 2E za 30mIn!!!

a pokud se vrátím ke střevním problémum, tak mě poslali do jejich Apoteky, kde chtěl prodavač 30E!!! za udajný lék, který stejně nepomohl. POZOR NA NĚJ!! vše mají domluvené, jen at z klientů vytáhnou eura. Večer dovezl delegát lek za 5E, který zabral.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

moře nádherné, u korálů pěkné ryby, dál v moři jsem viděl pěknou velkou želvu.

Sklamání, že po cca 6m byla už hloubka a pokud jste chtěli jít kousek po pláži, tak na Vás ihned vyběhl hlídač u vedlejší pláže a chtěl 5e, že se nesmí chodit kolem jejich pláže. Tak jsem jej poslal někam a prošel po moři...

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

NIc kolem. jen písek, pak kameny a široké korálové podloží, na které jste nemohli stoupnout a projít vodě. Jinak pokuta 100E

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Velké zklamání, paní v Eximu vychvalovala resort, ale až na moře, ryby, bída. DO 4 hvězdičk hodně daleko, spíš 2+.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 104
z 149 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání