Napsat recenzi

Hotel je každým rokem na lepší úrovni

Recenze hotelu Malikia Resort Abu Dabbab ***** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 1 024x
Recenze se líbila: 242 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 2

V tomto hotelu jsme byli letos po třetí. A je vidět,že došlo ke zlepšení ve všech ohledech.Vyhovovalo nám vše. My s manželem jsme trávili čas hlavně u moře,kterým jsme nadšeni,želvy,různé ryby,perutíni atd.Šnorchovací masky považuji za skvělý vynález.. Dcera se zeťem a dvěma vnuky si zamilovali bazén se skluzavkami(to hlavně kluci) i bar u bazénu.Ale od půl 5 večer jsme si koupačku v moři před západem slunce užívali všichni.Prohlížím si na počítači ostatní hotely,v některých už jsme byli. Pročítám informace a recenze a stále se ujišťuji a přesvědčuji -tento je opravdu nejlepší. I tu vodu na pokoje už dávají.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Požadovali jsme pokoje vedle sebe,to jsme dostali. 10 nebo 15 euro do pasu dáváme běžně.Zařízení není žádný luxus,ale vyhovuje. Pokud jde o úklid,necháváme denně 1 euro na posteli. Je zameteno,pokud chceme čisté ručníky,necháme špinavé na zemi a vymění nám je.My se těšíme hlavně na výtvory z ručníků. Trochu dětinské,já vím.Pokoj 2124 a 2125 krásný výhled na východ slunce.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Vždy jsme si vybrali.Výborné bylo měkké,chutné hovězí,kuře,různé druhy rýže,meloun,prostě byli jsme spokojeni. A sladkosti a dortíčky-dokonalost sama.Kvůli jídlu do Egypta nelétáme,ale i to tu stojí za to.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Spokojenost, všichni byli příjemní.Zklamal mě jen Croco Club.Kluci tam byli jen jednou,bylo nám dobře pospolu. Byli tam nadšeni. Nikdo je nehlídal,na skluzavky běhali sami,do bazénu taky a kdybychom je odvedli,ty dvě dívenky,co spolu besedovaly v bazénu, by to ani nevěděly.Animační programy nemohu posoudit,protože jsme večer chvíli poseděli v hotelu a pak jsme po celodenním pohybu odpadali do hajan.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

To nejlepší,co zdejší oblast nabízí.Někdy je bohužel cítit benzín z člunů,ale jsou teď o kousek dál než bývaly,takže budiž.Korálový útes je hned od kraje a ten úplně nej nej je vzadu poblíž hotelu Hilton. Voda čistá,teplá,klidná. A pak se ponoříte a pohltí vás krása barevných korálů,rybiček,perutínů a dalších mořských potvůrek. A naproti potápěčskému centru -někdy blíže,někdy dál od břehu,záruka toho,že určitě objevíte želvy.My jsme jich viděli najednou 5.Zážitek pro mne stejně skvělý jako východ slunce.Ale,prosím-neotravujte je.Pozorujte je,vyfoťte si je,ale nepřehánějte to.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Jako v Egyptě. Tady žádné promenády neočekáváme.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Přemýšleli jsme, kam příští rok.Nemám moc ráda jezdit na jedno místo. Ale co dělat,tady je to nejlepší.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 104
z 149 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Markéta: vlny - 14. 9. 2019 8:50

Rádi bychom se podívali do tohoto hotelu, ale bojím se vln, protože nejsem plavec. Jak je to s koupáním při větru reagovat

Božena Šimečková: odpověd Markétě - 14. 9. 2019 12:48

Paní Markéto,pokud je vítr,vlny se tvoří uprostřed pláže.Podél obou korálů je celkem klidno,hlavně na druhé straně pláže,poblíž hotelu Hilton.Tam je to většinou "Tálinský rybník" jak se říká.Nevím,zda to souvisí s ročním obdobím. My sem létáme červen,červenec a nejraději v září nebo do půli října. A že jste neplavec nevadí,to byli naši kluci ještě nedávno také. V moři to plave samo jak zjistili.Stačí jen volně pohybovat rukama a lehnout na vodu.A nafukovací podložka to jistí. A s tou podložkou hurá i za želvami. A šnorchovací masku a z moře nebudete chtít vylézt. Já sama jsem si ponořila hlavu pod vodu poprvé v 63 letech a od té doby je šnorchování můj i manželův koníček. Mějte se odvážně. B. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání