Napsat recenzi

Za vase penize mizerie

Recenze hotelu Bliss Nada Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2015
Přečteno: 648x
Recenze se líbila: 524 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel v žádnem prípade nedoporučuji lidem co si chteji uzit klidnou dovolenou u more.Pristup do more jen pres molo a to je jen pro plavce takze pokud chcete jen koukat na more tak je tento hotel provas idealní.Lidem kterym nahodou chybi hluk tovaren a nedovedou si v tichu a pri sumeni more si to spravne uzit tak je po cely pobyt pripraven dislovy agregat ktery beži nonstop takže o hluk neprijdete

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Ubytovani je standartni egypskym pomerum.Na pokoji naleznete lednicku televizi.Skrine jsou malinko opotrebovane ale funkcni.V koupelne je sprchovy kout zachod s nefukcnim bidetem(vetsinou nefunguje nikde) a fen.Personal je kazdodene vzorne uklizi snad jen první dny.Po dalších dnech už jen asi za bakšiš.no a my jsme asi dali nedostačny tak už nám neuklízel a přitom náš umysl byl mu dát další za dobre služby ale on už nepřišel.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Strava absolutne neodpovida hotelu ktery ma ****.Po druhem dni zjistite ze jidelnicek je stale stejny s upravou jen vzledu.Zase to ma tu vyhodu zes tady nikdo nestezuje na faranona.Na svacinu dostan jen suchou housku a na ni bud salam nebo syr a to je kazdy den. Z vlastni kapitola to je pitny rezim. Na vodu v plastovych lahvich zapomente tu .nedostanete ani na pokoj ani na recepci pripadne v baru.Veskere piti dostanete jen do 1 dcl plastovych kelimku .Chlazene napoje to je take bida ale zase na druhou stranu nehrozi zadna angina.Mít na oběd nebo večeří pítí v plastovych kelímcích v hotelu chlubícmi 4 hvězdičkama bez ubrusu tak to už je síla.V Do Egypta jezdime dvakrat rocne a to uz skoro patnact let ale tento hotel nema srovnani po stránce stravovani je to v tomhle smeru velke zklamani a to nejsme nijak narocni..V poslední fazi našeho pobytu došlo také k silnému ředění již už tak naředěného alkoholu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Hotel nabizi tenisove kurty ale na tech si vubec nezahrajete je totiz hrbolate bez upravy(rozorane).Fitko ma jen cinky ,dva bezecke pasy (1nefukcni)posilovaci stroje (polofukcni) dve lavice.To je vse.Fotbal se tady asi nehraje proto hriste je jen pro odvazne.Stoly na stolni tenis jsou vcelku na slusne urovni pro rekrecni hrace. V hotelu je take wificko

ale jen za poplatek cena asi 40 dolaru na tyden. to je lepsi si koupit sim kartu 3,5Gb za 30 dolaru.Rucniky na plaz maji svuj zenit za sebou jsou to uz takove sskoro hadry na ale staci

Pláž a moře  průměrně (2,6/5)

Na koupani u plaze zapomente tam si muzete smocit jen kotniky nebo si pripadne lehnout Pro plavce je urcene molo kde muzete plavat 5M NA LEVO A PAK NAPRAVO po te vas zastavi neuprosna pistalka plavcika ktery neumi plavat a zachrany kruh dal nedohodi.Morsky zivot je krasny a pro ty co jeste nic poradneho nevidely idealni.Po dvou dnech výměna plavčíka a najednou se muže plavat i dvacet metru od mola a bez pískaní

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

V blizkosti se nachazi Hotel jsou dva rozestavene hotely pak uz zminovany elektro dislovy generator ktery je strasne hlucny a ubytovna pro personal s mistni kavarnou.Nakupni moznosti jsou primo v hotelu a je tady i lekarna .Kolem hotelu jsou uz jen hory a rusna silnice

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Nic moc zklamani neni vhodny pro žadnou snad jen pro ty kteří chtějí jen ležet na lehatku a mít klid od ostaních turistu kterych tam je malo.Muj osobní pocit je takový že už bych to tohoto hotelu se nevratil a když už tak jen kvuli krásnym koralum a svědomí že jedu do hotelu který nedpovida počtu hvezdiček.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 35 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání