Napsat recenzi

Vydařená zimní dovolená spolu s krásnou oslavou Silvestra a Nového roku

Recenze hotelu Bliss Nada Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2014
Přečteno: 842x
Recenze se líbila: 554 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Silvestrovské dobroty. Silvestrovské dobroty.
  • Výborné silvestrovské sladkosti. Výborné silvestrovské sladkosti.
  • Ubytování přímo u moře. Ubytování přímo u moře.
  • Pláž. Pláž.
  • Velká písčitá pláž. Velká písčitá pláž.
  • Slunečný prosincový den u moře. Slunečný prosincový den u moře.

Toto ubytovací zařízení nemělo vůbec žádnou chybu. My jsme byli ubytováni hned u moře, s krásným výhledem hlavně na každodenní východ slunce. Nejvíce jsme ocenili,že to nebyl hotel,jak to často v Egyptě bývá.S vybavením pokoje a celého ubytovacího komplexu jsme byli moc spokojeni a i ostatní čs. turisté.Pokojové služby byly perfektní,pravidelná výměna lůžkovin, ručníků atd. Hlavně jsme všichni ocenili opravdu rychlé ubytování na pokoje, po příjezdu do hotelu nás všechny ubytovali do 1,5 hodiny.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Na ubytovacím zařízení jsme hlavně docenili, že to byla menší 2 posch.budova a ne klasický hotel s výtahem. Navíc téměř na pláži, krásný výhled na moře, hlavně úžasný každodenní pohled na východ slunce.Veškeré služby na pokoji a i v prostorách stravování byly výborné. Jediná připomínka nás i našich spolubydlících bylo na časté hubení hmyzu v odpoledních hodinách, velmi nepříjemný zápach,celá zahrada byla tak v dýmu a setrvávání venku nebo na balkóně bylo zcela nemožné.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jako vždy jsme byli moc spokojeni se stravováním. Strava byla pestrá, hodně zeleniny, výborné maso, ryby i přílohy.Také jsme ocenili jejich luštěninová jídla. Ovšem občerstvení na Silvestra nemělo chybu. Všichni jsme byli moc mile překvapení, jaké speciality nám nachystali na tento večer.Různé rybí delikatesy, krocan, výborné špízy aj . Cukrářské výtvory byly přímo mistrovské dílo a chuťově moc vydařené, takže cukrářům a kuchařům velká pochvala.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Zařízení hotelu bylo pěkné, jako pozitivní hodnotíme blízkou dostupnost jídelny od ubytování. Služby byly dobré, personál v jídelně velmi ochotný, milý.Kdo rád sportuje,tak si přišel na své. Aerobik na pláži,jóga, vodní pólo,šipky,volejbal, moc milá byla čs.animátorka,která se nám hodně věnovala.Občas jsme využili i vyhřívaného venkovního bazénu, byla to příjemná změna. Každý večer byly animační programy, diskotéky, různé soutěže, pěvecká a taneční vystoupení, každý si určitě něco vybral.

Pláž a moře  průměrně (2,6/5)

V Egyptě aj., jsme byli několikrát,ale tady jsme opravdu ocenili blízkost pláže a moře. Jen pár metrů chůze a hned jsme byli u moře. Vzhledem k tomu, že si pravidelně s sebou vozíme teploměr, tak i tady jsme měřili teplotu. Moře mělo téměř stále 23.-24 st.,což na prosinec bylo fantastické. Voda byla čistá, stejně tak čisté a upravené pláže. Pláž byla hodně velká, písčitá, lehátka, osušky, všechno jak má být. Hlavně jsme docenili, že pláže nebyly přecpané turisty, jak tomu většinou u moře bývá.Jediné, co nám trochu vadilo, že se k vstupu do moře muselo chodit přes dlouhé molo. Přece jen chodit do vody z písčité pláže je určitě lepší než chodit z mola. Ovšem kousek od mola jsme se potápěli a pohled na korály, barevné rybičky a nádherný podmořský svět byl úžasný. Prosincové teploty jak vzduchu tak moře byly úžasné, hlavně denně jasná obloha, slunce, což v tuto dobu u nás nebývá.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Vzhledem k tomu, že tento resort byl spíš na samotě, nejbližší hotel vzdálen cca 10 minut chůze po pobřeží,tak možnost nakupování byla minimální. Pouze v našem hotelu bylo pár malých obchůdků se suvenýry apod.,ale to nám úplně stačilo. My jsme jeli na dovolenou kvůli odpočinku u moře, sluníčku a ne kvůli nákupům a chození po městech.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Dovolená byla podle našich představ a odpovídala recenzím,které jsme před výběrem lokality přečetli. Krásné prostředí, nezalidněné pláže, prostě vše pro klidnou a pohodovou dovolenou. Ovšem kvůli vstupu do moře přes molo, toto není ideální místo pro rodiny s dětmi. Pro nenáročné turisty,kteří chtějí prožít klidnou dovolenou jako my, tak pobyt zde, vřele doporučujeme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 35 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání