Napsat recenzi

SUPER POBYT

Recenze hotelu Caribbean World Resort Soma Bay ***** (Egypt - Hurghada - Soma Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2023
Přečteno: 8x
Recenze se líbila: 42 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel sme navštívili už po niekoľký krát a hodnotíme náš pobyt veľmi kladne. Na recepcii po príchode Vám dajú náramok.. pre klientov ktorý navštívili rezort už po niekoľkýkrát dávajú VIP náramok.

Tu by som odporučila Rezortu pre klientov, ktorý navštívia hotel viac ako 10x okrem VIP náramku - ponúknuť napríklad ubytovanie ihneď po príchode a nielen po 14 hod. podľa pravidiel.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytovanie v poriadku. Izba vždy čistá , uteráky menené pravidelne, v prípade potreby aj každý deň, posteľné povlečenie sa menilo 1x za 14 nocí , ale na požiadanie kedykoľvek

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Výhodou pobytu bolo stravovanie v plážovej reštaurácii Tortuga, kde sa podávali raňajky, obed a večera. Je pravda, že bol menší výber jedál ako v hlavnej reštaurácii pri recepcii, ale vždy sme si vedeli vybrať z ponúkaných jedál.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Rezort má krásnu záhradu, bazény...Je pravda, že mimo rezortu je púšť a ďalšie rezorty. Ale raňajšie prechádzky či popri mori alebo v samotnom rezorte sú prekrásne. Čo sa týka personálu nie je čo vyčítať - je na požadovanej úrovni a to i keď nedáte euro či dolár.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž za ostatné roky sa rozšírila , aby bolo viac lehátok. Takže kedykoľvek ste prišli vždy sa našlo voľné lehátko a plážový personál Vám ich vedel ponúknuť. Pláž na jednej strane je hlučnejšia, kde sú rôzne animátorské akcie - tance, cvičenie apod. Ale druhá strana je tichšia. More úžasné , čisté, pri odlive odchádza voda max do 4-5 metrov. Dá sa pozorovať aj podmorský svet ale nie v takom rozsahu ako v Marse. Je to omnoho menší rozsah. Pre pláž sme tento rezort navštívili už viac ako 14x.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolie hotela na jednej strane púšť na druhej strane rezorty.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem veľmi dobrý. Z roka na rok sa snažia vyplešovať služby pre klientov. Vždy niečo nové sa nájde po roku prípadne polroku od predchádzajúcej návštevy rezortu. Sú klienti, ktorí pravidelne navštevujú už niekoľko rokov tento rezort či sú zo Slovenska, Česka, Nemecka, Francúzka, ale t.r. boli už aj klienti z Japonska.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 59
z 78 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání