Napsat recenzi

Sea Gull listopad/2018

Recenze hotelu SeaGull Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2018
Přečteno: 291x
Recenze se líbila: 259 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel doporučuji,ale pozor.

My jsme byli v listopadu a nedovedu si představit jak tento hotel funguje v plné sezóně.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Dostali jsme první pokoj kde v koupelně byla ušmudlaná vana a celkově to bylo celé stísněné. Po domluvě s delegátem pokoj ještě ten den vyměněn. Druhý den měl manžel pokousaný krk, další den k tomu břicho a pak jsme na posteli objevili malého černého broučka který byl po zmáčknutí nacucaný krví. Když jsme to vysvětlovali pokojskému, tak brouček zrovna lezl po posteli a tak okamžitě zavolal deratizaci. Tak opět nový pokoj. Ten už byl fajn. Ale omluva?? Žádná!!!!!

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Jídlo bylo vynikající. Tomu se nedá nic vytknout. Pouze to, že věčně ani v restauraci a ani na barech nebyly skleničky, takže vodu jste si sice mohli načepovat sami, ale vlastně nebylo do čeho, pořád jsme se museli na baru domáhat skleniček, nebo hrníčků na kávu,čaj. Ale to spíš patří k těm službám. Restaurace můžete navštěvovat jak v novém, tak ve starém hotelu. Přes oběd bylo plnohodnotné jídlo formou bufetu i na pláži.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Je nový Sea Gull a starý Sea Gull. Nový Sea Gull má krásné terasovité bazény, nicméně voda v nich je tak studená, že se v nich téměř nikdo nekoupe. Starý Sea Gull má klasický bazén, ale voda v něm byla příjemně teplá a zároveň osvěžující. Je ale vidět, že se v hotelu hodně snaží aby byli hosté spokojení. Jsou tam dokonce dvě mini zoo, krásné zahrady a celý ten areál vypadal moc hezky. Kvůli personálu dávám o hvězdičku méně.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž nic moc a na šnorchlování to tam také moc není, spíše se smočit, trochu zaplavat. Pláže jsou také dvě, jedna malá a málo místa na plavání a druhá malá laguna. Výhoda, můžete bez bot. Ani v laguně není hloubka

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel stojí přímo na hlavní třídě, takže se každý může jít projít mimo hotel a nemusí se bát. Na ulici najdete McDonalds, KFC, Burger King, Costa Coffee atd. a přímo naproti v uličce česká restaurace Praha. Na ulici musíte počítat s tím, že možná bude trochu nepořádek, ale to asi není v jižanských státech nic neobvyklého

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Hotel krásný, krásné zahrady. Ale po tom co jsme měli na pokoji štěnice (nebo co to bylo za hmyz) jsme vážně už byli špatný a nevěřili, že v dalším pokoji nebudou, naštěstí už byl klid. I přes vynikající jídlo už by jsme do hotelu nejeli.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 55
z 103 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání