Napsat recenzi

Minamark Beach Resort

Recenze hotelu MinaMark Beach Resort & Spa **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 2 009x
Recenze se líbila: 470 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled z mola na vedlejší pláž výhled z mola na vedlejší pláž
  • uvnitř hotelu - cesta z pláže uvnitř hotelu - cesta z pláže
  • mini itálie uvnitř hotelu mini itálie uvnitř hotelu

Super dovolená v dubnu:)

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Hotel není nejnovější, tudíž tomu odpovídá i vybavení pokojů - již vysloužilejší. Nic nám však nechybělo, tudíž spokojenost.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Jídlo bylo výborné, vždy všeho dostatek. Normálně jsme jedli i všechnu čerstvou zeleninu. Hotel má certifikát o bezpečnosti jídla, tudíž není čeho se bát.

Alkohol však všechen chutná stejně, ať je to vodka, rum nebo víno :-D

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personálu hotelu nelze nic vytknout, všichni pracovití, milí a usměvaví, nikdo neotravoval. Což se nedá říct o "prodejcích" zájezdů na pláži...

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž je sice menší, ale moře je úžasné, čisté. Dá se jít bez bot, ovšem musí člověk dávat pozor. Později jsme chodili z mola... Teplota moře v dubnu nevím přesně kolik, ale super osvěžující.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Uvnitř hotelového komplexu vše čisté, i spousta zeleně... Pokud člověk vyjde z hotelu, je to bohužel pořád stejná Hurghada, všude plno velice otravných a drzých prodejců, ale člověk se musí proti tomu obrnit. Samozřejmě jsou i výjimky, kdy jsou milí atd. Mnoho z nich si nám stěžovalo a ptalo se, proč jezdí do Hurghady stále méně Čechů...

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkově byl Egypt v dubnu skvělý. Teploty byly denně kolem 35 stupňů. Ještě doporučuji koupit zájezdy raději a levněji od prodejců na pláži, není čeho se bát. Výlety lodí jsou přímo z hotelového mola (na rozdíl od výletů pořádaných přímo CK). Nebojte se smlouvat i zde, zvlášť den před zájezdem odpoledne Vám velmi slevní, aby zaplnili loď. Zájezd pořádaný cest. kanceláří stal 25 eur (cca 700 Kč) a my jeli za méně jak polovinu. Na lodi je "fatman" Alex, který je opravdu odborník na svém místě. Nebojte se jít s ním potápět, zavede Vás ke korálům na úžasná místa...

Na pláži jsou tři prodejci zájezdů... Dokud si u nich zájezd nekoupíte, nedají Vám pokoj... To je jediná výtka...

Majitel této "cestovky" na pláži se umí česky a je to opravdu sympaťák. Delegát z CK Vám bude říkat, že jsou to podvodníci, ale není se čeho bát a navíc pojedete na stejný výlet mnohem levněji...

Večer doporučuji se projít do části Marina, kde je pěkný přístav a úplný klid, jelikož zde nesmí auta. Pokud zde půjdete pěšky, uvidíte chudinské části, kde nejsou turisté, ale místní a je to opravdu zážitek.... Určitě ale nechoďte o samotě....

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 28 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání