Napsat recenzi

spokojenost

Recenze hotelu Le Pacha Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 240x
Recenze se líbila: 248 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0

V Le Pacha Resort jsme byli (1 dospělý + 2 děti) 4. - 11.7.2018

Byli jsme v resortu velmi spokojení, klidně bychom si pobyt ještě prodloužili.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Po příjezdu z letiště (po 14. hodině) jsme si jen odložili kufry u recepce, dostali náramky a delegát nás poslal do jídelny, abychom stihli oběd, než jídelna zavře. Po obědě jsme se vydali na recepci, kde nám po vyplnění karty byl bez zbytečného čekání přidělen pokoj se slovy, že není moc dobrý, že máme přijít následující den po 12. hodině, že se uvolní lepší. Když jsme ovšem do pokoje vstoupili, byli jsme spokojeni. Pokoj čistý, uklizený, ložnice, obývací pokoj, kuchyňský kout, chodba, koupelna s WC, regulovatelná klimatizace po celou dobu pobytu funkční. Jediné, co se nám nepozdávalo, bylo to, že jsme měli objednaný dvoulůžkový pokoj s přistýlkou a v ložnici bylo jen dvoulůžko (jestli gauč v obývacím pokoji byl myšlen pro osobu třetí?) Vzhledem k tomu, že jsme věděli, že pokoj můžeme následující den měnit, neřešili jsme to a vyspali jsme se všichni tři pohodlně i na dvoulůžku. Zmíním ještě přítomnost velkých mravenců, ale ti nám nevadili, protože jsme viděli, že mají svoji trasu, která nevedla přes ložnici (ale prošlo jich jen pár, žádné zástupy). Druhý den po poledni jsem se tedy vydala na recepci a dotazovala se, v čem má být ten jiný pokoj lepší, že stávající se nám líbí, kromě pár mravenců a chybějícímu lůžku v ložnici....Bylo mi odpovězeno, že není problém přinést přistýlku do ložnice. Souhlasila jsem, že tedy již zůstaneme v tomto pokoji. Když jsme z recepce (hlavní budovy) došli na pokoj, přistýlka tam již byla. Jednalo se o pokoj č. 1001 se třemi venkovními vstupy do pokoje, dvěma terasami (na každé stolek a dvě křesla), u bazénu s tobogány a pár kroků od pláže. Úklid pokojů probíhal denně, nechávali jsme úklidu každý den dolar a nějakou sladkost.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

jídla se opakovala, ale vždy se dalo vybrat. Dalo se i požádat třeba o suché těstoviny a doplnit to nějakým sosem s masem (to dělaly moje děti). Velký výběr zeleniny, dezertů, ovoce již méně. Obsluha v jídelně příjemná, stejně jako ostatní personál v resortu. Pili jsme nápoje s postmixů, jejich džusy a vodu z barelu, což jsme si točili i do lahví a brali s sebou. V jídelně byl docela nedostatek skleniček na pití. Po celou dobu pobytu jsme se obešli bez sebemenších střevních obtíží.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení pokojů jednoduché, ale dostačující.

Každý večer kulturní program program.

bazény - využívali jsme hodně, hlavně s tobogány. Jediné minus bylo, že tobogány po poledni zastavili a pak je po určité pauze zase pustili, ale v 17.hodin striktně vypnuli a vyháněli všechny z bazénu. Po té jsme chodili k druhému bazénu, kde vyháněli až po půl šesté. Nikdy jsme neměli problém, že bychom nenašli volné lehátko pod slunečníkem.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

ani zde nebyl problém najít volné lehátko. Určitě doporučuji boty do vody. Moře krásně teplé, průzračné. Pláž s hrubým pískem. Co se týká podmořského života...rybky - ryby v hloubce, kde děti stačily. I v hloubce cca 130 cm se dalo vidět malinkaté rybičky, hejna větších ryb, murény (asi se zrovna v podvečer vydávali na lov), malinké želvičky (viděli jsme teda jen dvě za dobu pobytu)., trnucha modroskvrnná - cca 10 - 15 metrů od břehu .Chci varovat neznalce (jako jsme byli my), aby se opravdu vyvarovali sběru ulit krásných kónických tvarů, většinou barvy bílé s různým krásným žíháním!!!!! Jsou to homolice, což my nevěděli. Viděli jsme ve vodě nádhernou kónickou ulitu, vzala jsem ji do ruky se slovy, ta ještě žije...mysleli jsme si, že je to něco jako náš šnek, protože to začalo vystrkovat jakoby růžky s okem. Najednou jakoby to vyskočilo, tak jsme se lekli a pustila jsem mušli do vody. Pak jsme sledovali jak se ve vodě cosi vrací zpět do ulity. Až po příjezdu domů jsme si hledali, co všechno jsme viděli a zjistili, že toto byla nebezpečná homolice a to, co nám připadalo, že vyskočilo, tak to vystřelilo to její jedové chapadlo nebo jak to nazvat, celkem dlouhé - byl to opravdu fofr.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Vyšli jsme na procházku mimo resort jen jednou, děti to nebavilo chodit ulicemi.

Každý z prodavačů nás zastavoval a lákal do obchodu (a že tam těch obchůdků je hodně), někteří byli dost neodbytní, opravdu je lepší se s nimi moc nevybavovat, my chtěli být slušní, tak jsme odpovídali, ale pak jsme zjistili, že se to takhle nedá, to bychom daleko nedošli.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Určitě bych pobyt v tomto resortu doporučila, my byli opravdu spokojení.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 60
z 89 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání