Napsat recenzi

Noční můra

Recenze hotelu Le Pacha Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 850x
Recenze se líbila: 426 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V Egyptě jsme byli již 6x, vždy ve 4´ hotelu a vždy maximální spokojenost. Drobné nedostatky člověk neřeší. Ale hotel Le Pacha je parodie na 4´ hotel.

Delegát CK *** byl přelud. Viděli jsme ho pouze jednou. Když jsme mu posílali SMS zprávy, že potřebujeme jeho přítomnost. Vždy napsal-NEMÁM KREDIT! A nedostavil se!!!

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Přijeli jsme v 7h. ráno, delegát (bylo to poprvé a naposled,kdy jsme ho viděli), nás ukecal, ať dáme 10 EUR a ubytují nás přednostně. Houby,čekali jsme s ostatníma do 11h.,žížnívý,hladový. Pokoj byl ucházející,moc času tam netrávíte. MINIMAR!

Uklízeči ze začátku trochu poklidili, pro bakšiš si dokázali přijít i večer. Po tom co nebyly vyměněné ručníky 3dny,vana špinavá-odmítla jsem dát bakšiš-přestal ÚKLID úplně. ZA 12 dní,úklid 5x, ručníky 3x,ložní prádlo vůbec,prach,že se dalo malovat a z MINIBARU NÁM

NĚKDO UKRADL LIMONÁDY. Dšlegát na naše výzvy nepřijel,tak jsem to musela VELICE důrazně řešit na recepci. Pánové byli MOOC milý. Ve finále jsem je,ale nemusela platit,takže úspěch.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Strava-hlady neumřete. Oblíbený je guláš na všechny způsoby,ale dá se. Jediné co mě překvapilo bylo to,že to co se nesnědlo k obědu, ohřáli k večeří,když ještě zbylo, bylo to

druhý den k obědu. Nejhorší ovšem je, že v tomto hotelu nedostáváte vodu zdarma!!! Když si,ale sežene PET lahev,můžete si natočit u baru.

Osazenstvo hotelu 90% ARABŮ a jejich kultura stolování je fakt neuvěřitelná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení, standart, služby-co se týče uklizečú-neuklízej,kradou. Číšníci a barmani, klobouk dolů. Velice ochotní,příjemní-není co vytknout.

Co nám vadilo,že úderem 17h. zavíraj,jak na pláži,tak u bazenu. funguje jen bar na recepci.

Animační program denně,dobré.

Zahrada NÁDHERA, bazén také pěkný,čistý. Pro děti super.

TOALETY V CELÉM HOTELU K NEPOUŽITÍ,VČETNĚ RECEPCE-pokálené, špinavé a to

byl setrvalý stav po celých 12dní! Nechutný.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž malá,ale lehátka stačí. Moc lidí tam nechodí. Na jedné straně přístav pro jachty, z druhé strany drátěný plot,který odděluje hotelovou pláž od veřejné. U plotu v budce voják s pendrekem?!

Vstup do moře-nevhodný pro děti a těl.postižené. Balvany,kameny,balvany.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Centrum, ocenila jsem,že prodejci neobtěžují, v Blýzkosti market,KFC. Okolí čisté, hezké

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Egypt,to pro nás byla vždy záruka krásné,odpočinkové dovolené. Po letošní dovolené v hotelu Le Pacha se už asi vracet nebudem. Velké zklamáni.

Myslím,že za tu cenu se dá sehnat daleko lepší dovolená.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 89 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání