Napsat recenzi

Dovolená s vykradeným trezorem

Recenze hotelu Le Pacha Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2015
Přečteno: 686x
Recenze se líbila: 451 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel každopádně nedoporučuji! V Egyptě jsem byla asi po 6 a nevím jestli tam v dohledné době nebo vůbec kdy pojedu. Z trezoru v pokoji nám ukradli peníze a nakonec nás manažer hotelu málem obvinil, že jsme si je ukradli sami. Po 2 dnech dohadování a vyhrožování nám hotel část peněz vrátil, ale jednali s námi jako se zloději, namísto aby to řešili se zaměstnanci, protože to musel být někdo z nich. Myslíme,že to byl uklízeč, který když přišel k nám do pokoje poté, co jsme zjistily vykradení, tak tam omdlel,museli ho odvézt. Ale prý je nemocný ,asi i na práci,protože buď nedorazil a když už, tak bez bakšiše nehnul prstem.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ubytování nic moc, o úklidu ani nemluvím. Nedávali ani toaletní papír, musela jsem si ho vzít z toalety v recepci.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo byla katastrofa, Pořád to samé a co se nesnědlo ten den, bylo to den druhý. Kuře bylo jednou a to skoro samé kosti, hovězí pořád ne jedno brdo!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vždy se dívám kvůli dcery, jestli je v hotelu internet! No byl, ale nebylo se možné na něj připojit, musela jsem koupit kartu s internetem ve Vodafone. Jinak o žádných službách nevím. Personál byl ale velmi milý.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž byla docela hezká, až na plot s vedlejším hotelem. Ale byl tam docela nepořádek, papíry a kelímky a tak...

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel je prakticky v centru Hurghady, takže obchody, hluk, binec, no prostě klasika.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Už nikdy víc!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 89 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání