Napsat recenzi

JIŽ NIKDY!

Recenze hotelu Holidays Resort Sunrise Select ***** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 995x
Recenze se líbila: 469 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Po úmorném cestování jsme konečně dorazili do hotelu Sunrise holidays.Hladové,žíznivé a unavené nás nechali čekat sedm hodin na recepciBylo 5 hodin ráno.Na snídani prý nemáme nárok,až na oběd ve 13.00.Když už se personálu ve 12.00 zdálo,že jsme dostatečně vydušeni,přišel k nám jeden z nich s tím,že jestli chceme ubytovat,musíme si připlatit 8 dolarů na noc,tedy celkem 80 dolarů.Podařilo se nám to usmlouvat na 30.Skvělý začátek dovolené.To se nám ještě v žádné jiné zemi nestalo,a už jsme jich procestovali mnoho.Vždy jsme byli slušně přivítáni a ubytováni.Zde mají jediný zájem-co nejvíce odrbat turisty a drze si o to beze studu řeknou.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

I když jsme byli donuceni k příplatku,výhled z okna byl přímo na hlavní ulici a na staveniště.24 hodin denně pod okny jezdí taxíky a neustále troubí.Prach ze stavby byl také super.Balkon byl tak špinavý,že si na něj nemůžete dát nic sušit.

Jinak ale denně uklizeno a měněné ručníky.I když uklízeči-ženy tam nepracují-na nás číhali a samozřejmě natahovali ruce.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Ke stravování nemáme připomínek.Výběr a kvalita jídel byla opravdu na dobré úrovni.Snad jen trochu nechutné bylo to,že během konzumace jezdili mezi stoly s vozíkem a sesypávali na hromadu zbytky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Animační program každý den.Sportovní využití dostatečné-kulečník,volejba st.tenis,atd.

Musím upozornit Čechy,jako národ pivařů,že v barech na pláži a u bazénu čepují pivo do plastoých 2decových kelímků.2 deci je samozřejmě v tomto vedru jak nic,takže si objednáte 2 nebo 3 piva najednou.I když máte zaplacený all inclusive oni s tím mají obrovský problém a dají Vám to patřičně najevo-samozřejmě ve svém jazyce,abyste nerozuměli.Připadáte si velice trapně.

Také máme špatnou zkušenost s výlety.Zaplatili jsme si výlet ponorkou-50 eur na osobu.Nechali nás čekat 2 hodiny čekat na slunci před hotelem,ale nikdo nás nevyzvedl.Alespoň se nám podařilo to,že nám druhý den vrátili peníze.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Moře je nádherné,plné ryb a korálů.Při šnorchlování je stále co pozorovat.

Pláž byla pěkná a udržovaná.Lehátek dostatek,jen když chcete lehátka ve stínu,musíte si dost přivstat.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Všude prach a špína.Téměř se brodíte v odpadcích.Jak vyjdete z hotelového komplexu,sesypou se na Vás žebrající děti a neodbytní obchodníci.Na ty zvlášť pozor.Pokusí se Vás odrbat z kůže a dokonce tak čachrují z penězi,že Vás dokonale zblbnou a okradou.Nám se to také stalo.Schovají 10tidolarovku a řeknou,že jste jim ji nedali a chtějí zaplatit znovu.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Moře super.Kuchyně fajn.Jinak hrůza.Nedoporučuji.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 20 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Sandra: Sunrise Holidays - 28. 9. 2014 23:15

Recenze na tento hotel mě dokonale pobavila:-) Když jsem do tohoto hotelu přijela s dcerou,tak nám hned donesli občerstvení a během hodiny jsme byly ubytované. Pokoj byl velký obývák s ložnicí.A ještě se nás zeptali jestli je vše v pořádku a nechceme pokoj vyměnit za jiný. Pivo dávají v Egyptě skoro všude do malých kelímků.Ale viděla jsem ,že si češi vozí svoje půllitráky a číšníci proti tomu nic nemají a pivo jim do nich točí,nebo nalévají:-) Uklízeči nám uklízeli,zvířátka dělali i když jsme nenechali žádný bakšiš a ručičky nenatahoval v hotelu nikdo. A že se venku ve městě brodíte odpadky???Ale to snad ne??To tam asi od toho co jsme odjely neuklízeli:-) Obchodníci jsou sice otravní,ale když jim řeknete ,že nic nechcete,dají vám pokoj a neotravují. Chce to snad jen trochu slušnosti. Jezdíme do Egypta celkem často i do Sunrice ,když někdo chce ,chyby najde na všem. A pokud do Egypta jedete chce to trochu tolerance,což hodně lidí snad ještě neví:-) reagovat

Olga Musilová: Re: Sunrise Holidays - 21. 9. 2017 18:13

Také jsem se musela zasmát recenzi pana Petra z H.K. Tento hotel jsme navštívili letos v září a mohu ho jen vřele doporučit.Po příjezdu do hotelu cca v 7.00 hodin jsme po přihlášení na recepci dostali hned náramky a mohli se jít v pohodě nasnídat, což jsme kvitovali s povděkem, jelikož jsme po 4hod. letu měli díky šetření letecké společnosti hlad, ale hlavně žízeň. Hotel je krásný, pečlivě udržovaný, čistý, koupání v laguně super, pláž čistá, večerní animační programy zábavné. Hotel ráda navštívím znovu. reagovat

Dasa: pobyt v Sunrise holiday resort 19-26/2 2022 - 28. 2. 2022 13:22

také s recenzí nesouhlasím, hotel je skvělý, personál milý a není vůbec dotěrný. Špína na ulici nemá nic společného s hotelem. V hotelu čisto. Za nás naprosto úžasná dovolená, doporučujeme! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání