Napsat recenzi

Bella Vista

Recenze hotelu Bella Vista Hotel & Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 11x
Recenze se líbila: 63 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel jsem si vybrala na základě kladných recenzí a myslím , že nebyl špatný. Až na to jídlo teda.

4 hodiny jsme čekali na ubytování , vůbec nevím proč , ikdyz hotel nebyl plně obsazen. Prosili jsme o pokoje vedle sebe, nebo alespoň na patře , ikdyz odkývali, nakonec jsme bydleli každý na jiném poschodí. Pokoje čisté, denně uklizeno. V tv nova , prima , čt24. Na osobu láhev vody kazdy den. V mini baru plechovka nealka za celkem rozumných 1€.

Klimatizace hučela neskutečným způsobem a klimovala jen na hranici snesitelnosti. Takže bylo na pokoji celkem dost horko.

Mohli by zapracovat na freee Wi-Fi , to fungovalo jen na recepci a pouze fb, messenger , whatsup.

V bazénu jsem byla asi jen 3x voda měla snad 40 stupňů ….. nedalo se tam vydržet.

Naproti hotelu je obchodní dům cleopatra. Ceny pevné, rozumné, kdo nerad smlouvá doporučuji. Všichni jsme nakoupili suvenýry jen tam.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pokoje v pohodě. Jen teda 4 člená rodina

stejný pokoj jako tříčlenná a o postel méně. Chudák manžel musel spát s dcerou.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Po 4 dnech v hotelu , kdy jsem si jakš takš vybrala z nabízeného jídla jsem pak nemohla následující dny cítit vůbec nic. Jen při představě oběda , nebo večeře se mi navalovalo. Jídlo stejné , pořád dokola.

Snídaně teda moc dobré.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Starší hotel , ale čisto.

Služby v pohodě a personál nebyl vůbec otrávený. Všichni byli velmi milý. Animační program dostačující.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž menší , akorát. Pozvolný vstup do moře byl super pro děti. A menší korály taky…. Na každodenní šnorchlovačku stačilo.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel je na rušné ulici , klasické pro Hurghadu.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Pokud pojedu ještě někdy do Egypta , určitě se nebudu opakovat a sem už nepojedu. Ne, že by bylo něco vyloženě špatně, ale taky nic co by mě sem zavedlo ještě jednou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 82
z 91 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání