Napsat recenzi

Naprostá dokonalost, překrásná dovolená.

Recenze hotelu Bella Vista Hotel & Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2017
Přečteno: 499x
Recenze se líbila: 457 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Deset dní, které jsem prožil v tomto hotelu patří mezi nejkrásnějších deset dní mého života...okamžitě bych se vrátil.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Krásný, čistý a příjemný pokoj, vše fungovalo jak mělo. Denně uklizeno.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Úžasné jídlo, veliký výběr všeho a toho masa! V předchozím hotelu jsme měli maso jen na příděl, spíš kosti na ohlodání. Tady každý den i několik druhů - vepřové, kuřecí, rybí a kolik kdo chtěl. Vaří tu výborně!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Bez problémů, bezva lidi, bezva animátoři, milá paní co nabízela masáže...

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Nádherná pláž a krásné moře. Podle fotek a recenzí jsem si říkal, že mi tam budou asi vadit ty lodě co tam všude kolem kotví. Mám totiž rád pohled na otevřené moře. Ale nakonec jsem si těch lodí vůbec nevšímal a nevadily mi tam. Kousek od pláže jsou malé korálové útvary plné rybiček, tak dobře jako přímo tam u hotelu jsem si nezašnorchloval ani na Giftunu.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V centru města, takže vše blízko. Super místní život, obchody, kavárny, cokoliv na co si člověk vzpomene. Kousek krásný přístav Marina a nádherné mešity.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Nenašel jsem jedinou chybičku. Byl jsem naprosto spokojen. Snad jen mohlo být o něco tepleji, ale počasí neporučíme. Ale nebyl to pro mne nějáký problém, i tak to bylo báječné....

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 82
z 91 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lubomír Poul: dotaz - 19. 3. 2017 15:24

bylo tam k jídlu vepřové maso-to čumím.s pozdravem Poul. reagovat

Josef: Egypt - 13. 6. 2017 11:55

Hezky den, za mesic prave odlitam na toto misto do stejneho hotelu.. Nejsem zas tak narocny a za ty penize to docela jde, staci mi kdyz dostaneme najist a napit a poradne si odpocineme, jen se chci zeptat, zda tan bar v bazenu je taky placeny nebo za veskere drinky,piva, koktejli zda se plati nebo je to v cene Al.. Dekuji za ochotu.. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání