Napsat recenzi

Bella Vista

Recenze hotelu Bella Vista Hotel & Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 824x
Recenze se líbila: 376 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

S výběrem destinace jsem byla spokojena,jediná věc,která mě zaráží je,že v nabídce zájezdu,ve smlouvě i na voucheru,mám uvedený termín 20.7. - 27.7., přímo v nabídce je doslova 8 dní pobytu - 7 nocí.Skutečnost byla ale taková,že bylo 7 dní pobytu a 6 nocí.V so 27.7. ve 2 hod ráno jsme měli odlet,takže 26.7. ve 23:00 hod jsme opouštěli hotel.Cestu letadlem nepovažuji za pobytový den.Vím,že časy příletů / odletů se mění, i my jsme je při rezervaci měli jiné než byly týden před odletem,ale to nic nemění na tom,že délka pobytu byla o 1 den zkrácena.A asi to není výjimečně,ale vždy.Přijde mi to jako klamání zákazníka,ze strany CK je to menší podvod,aby se nalákali zákazníci na 8-denní pobyt,který je ve skutečnosti o 1 celý den kratší.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Příjemný hotel blízko od pláže,s krásnou zelení, jediný nedostatek byl,že nám byl přidělen pokoj s výhledem na staveniště,ale bohužel jsme to na recepci neřešili (asi by nám za nějaký bakšiš vyšli vstříc) a poté nás ráno budil hluk ze stavby..

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Nemělo chybu,všeho dostatek,opravdu pestrý výběr,na své si přijdou i milovníci sladkého - na mini zákusky jsou opravdu mistři - takže kdo si drží štíhlou linii,tak bude muset mít opravdu pevnou vůli..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Vše bylo v pořádku,jak úklid na pokoji - který jsme vždy odměnili, tak obsluha na baru,u bazénu - mladí barmani byli veselí,prozpěvovali si,prostě byli v pohodě.Zvlášť jsem obdivovala obsluhu v obrovské jídelně,jak byli rychlí,pečliví,úslužní a ještě se usmívali na hosty.To tedy palec nahoru !!!

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž i moře bylo čisté,už pár metrů od břehu jsou při šnorchlování vidět nádherné rybičky,korály a útvary.Boty do vody nejsou nutné.Pláž je menší,ale s tím jsme počítali,jen je každé ráno boj o lehátka,vstávat v 7 hod se nám opravdu nechtělo, tak jsme chodili na nižší střechu,kde byla lehátka vždy volná.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Příjemné venkovní posezení pro hosty,podél decentně osvětlených chodníčků polstrované pohovky na sezení,bazén - otevřený do 18 hod,Až na zmíněné staveniště je okolí hotelu bez připomínek.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Vše o.k. - šipky,animátoři,karakoe,kurzy potápění,večery s grilováním (ty už za příplatek),nudit se rozhodně nebudete.Průvodci na výletech mají taky za 1 - aby ne,vždyť mají Bc. z Čj !

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 82
z 91 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

mr: D-ETI CENTRALA !!! BRUTAL - 16. 8. 2019 8:00

ano vsimli jste si dobre v patek ve 23.50 odleta letadlo do Egypta a za tyden v patek v 00.10 letite domu .Reditel E*** ve Frankfurtu se jmenuje Erwin Huber ca 40 let -arogantne odpovedel na nase upozorneni ze nas okradli .Tvrdi ze dovolena zacina vstupem do letadla.Ano kde jste jak sardinka 4 hodiny bez jidla a piti, ani za penize nedostanete nic.Ted si vynasobte skutecnost celorocnim provozem ,kazdemu ukradne 2 dny .Tak jsme mu odpovedeli pane Huber cili vy jak mate v puse kartacek na zuby jste placen vasi firmou z nasich ukradenych penez. A dalsi kapitola jsou ceny voda 0,5l na letisti 120kc a totez Kava a totez kroasan. No a v Egypte je Jim jedno 4* nebo 5* nestacite se divit jak vam znici dovolenou.Stare fotky ,stavby a male ceny za pobyt co daji hotelum vede k silenemu jidlu i piti ,nebot rozpocet je 4 eura den a turista.Naleteli jme tem mafiim T** E** a dalsi nekolikrat Jiz si nelamou hlavu kompenzaci , velky kseft je i velky zlocin.Proto je dobre na YouTube se podivat ze vlastne more je 20cm vody na 1km, pak nebrat a pokud mozno levne a denni let .Na videu nevidite smrad kanalyzace, vypadky proudu ani stavby v okoli, tlupy zdivocelych psu co stekaji celou noc, protekajici WC ,ucpana sprcha a vypadky teple vody ,nebo vody vubec.Jidlo jsou jen kuze z kurete a kosti s prilohou.no a vy za tuhle zalezitost vyhodite 50 tisic 2 dospeli a dve deti za 5 dnu !!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání