Napsat recenzi

katastrofa

Recenze hotelu Aqua fun *** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 2,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 295x
Recenze se líbila: 525 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • před hotelem před hotelem

Uporornění pro všechny,kteří uvažují o dovolené v tomto hotelu.Špína,bprdel,nefuungující základ.potřeby.strava hnus za dost peněz.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Ubytování v pokoji kde nešla 3 dny klima .Sprcha po sundání se rozpadla v rukách,závěs u sprchového koutu ani náhodou,fén i když je uvedeno taky není.postele v pokoji každá jinak vysoká tak že pokud by jste si je chtěli dát dohromady máte smulu.Ho a je třeba si zamykat vše proto že si uklizeči vemou aspon něco na památku asi. Nám si klidně odebrali s čaje který byl volně poležen v tašce.Myslím tím čaj Egyptský.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Dnes je týden co jsme doma a ještě mě bolí žaludek.Když pominu že je strava jednotvárná budiž.Ovšem šinavé sklenice na pití.Na talířich mnohdy ještě nějaké připečené zbytky od předešlého jídla.Pokud chcete do čaje citron tak ten tam byl za 11 dnu asi 4 krát.Po 9 hodině večej už raději ani na večeři nechodte,jsou tam jen zbytky které bych nedala ani psovi.Špinavé upatlané dveře do jídelny a stále šero.A ještě na to že jsme měli exkluzive sprostota. Pokud bylo kuře nebo nějaké maso tak byl příděl jako ve školní jídelně a chtít více byla odvaha.Za ty pohledy to nestálo- hvězdička žádná ale asi musím jednu dát aby se to odeslalo

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,8/5)

Vybavení žádné.Služby nic moc akorát drzý a sprostý pikolík který si hned po odvezení kufru na pokoj vynucoval 1 dolar jinak neměl v umyslu odejít.Když jsem ho upozornila že si musím nejdříve vyměnit peníze abych mi dala bakšiš tak mi řekl že mi je vymění hned on ajen at už má dolar v kapse.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Moře v pořádku a pláž taky. o tu se starali.Jen pití exkluzive na pláži taky bída.Kelímky jak pro mimino a když chtěl někdo do své sklenice dívali se jako na vraha.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Bordel.Hotel se opravoval i recepce tak že ráno před hotelem milion much a komáru prachu .

Celkový dojem  průměrně (2,1/5)

Do toho hotelu bych nejela ani kdyby mi ho někdo daroval zdarma.je mi líto všech kteří tam mají namířeno.A to jsem tam byal před 2 lety bylo tam moc fajn. Dnes ovšem hnus hruza a katastrofa.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 11 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání