Napsat recenzi

Za ty peníze paráda

Recenze hotelu Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh ***** (Egypt - Hurghada - Sahl Hasheesh)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 9x
Recenze se líbila: 57 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Cestovala jsem s rodinou + Děti 3 a 1 rok.

Na první pohled úžasný. Po nějakým tom dni se začnou ukazovat nedostatky. Hotel už má něco za sebou, ale ve finále to ničemu nevadí. :-)

Program, jídlo, zábava, animátoři… úžasný. Pro dospělí i děti vyžití na jedničku.

Jídla dostatek, výběru dost. Drinky dobré, nealko chlazené z postmixu.

Střevní potíže se bohužel dostavily. Ale hned po příjezdu jsme si od delegáta nechali koupit Antinal za 2$, maj i sirup pro děti. Zabral hned a bylo po problému, takže se nemusíte bát

Nejhorší ze vše byl pokoj, doporučuji přiobjednat Premium. Netekla nám teplá voda a odešla i klimoška. Řešili jsme, vyřešili jsme. Ale ke konci pobytu začala fungovat i konvice na heslo ‍♀️. No celkově ten pokoj opravdu nic moc a na úklidu se taky teda nepřetrhnout. Pokoj premium je zrenovovaný.

Doporučuji si za nějaký ten bakšiš na recepci vyžádat pokoj v přízemí. Hlavně kvůli dětem.:-)

Ostatní personál fungoval dobře. Věnovali se hlavně dětem. Kazdý večer minidisko. Color party na pláži, kostýmovej průvod, balónková party v bazénu, pěnová párty na pláži….

Moře KRÁSNÝ. Akorát místy vysekaný úseky kvůli korálům. Lehátek dostatek.

Cestujeme hodně. V Egyptě jsem byla opět po 12cti letech a byla jsem překvapená. Byli jsme na Maledivách, Dominikáně, Ománu…. A nikde jsem nezažila takový vyžití :-)) a po Maledivách to bylo nejhezčí moře, co jsem viděla . Ale taky jsem byla přímo v Hurghádě v roce 2012 a nepamatuju si, že by tam bylo tak hezký moře jako tady v Sahl Hasheesh. Zkrátky za málo peněz hooooodně muziky. Vrátila bych se tam hned ;-)

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Umístění super. Vybavení ušuntělé a zastaralé.

Neměli jsme Premium.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Každý by si vybral. Byl i grill. Krevety, kraby, ryby….všeho dost :-)

Super je pozdní sváča (od půlnoci - 6 ráno), mají pár dortíků, kafe, pití, šunka, sýry, pečivo. Můžete si udělat sváču na domů :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Jedna velká mínusová hvězda za ten pokoj a úklid. To bylo špatný. Ale jinde se o vás starali, uklidili, přinesli… personál milí.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Super. Krásný, čistý, s velkým barem, kde můžete dát drink i plážový oběd.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Promenáda podél moře s obchody, restauracemi, fontána, molo…

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Vrátila bych se i přes nedostatky. Zažila jsem luxusní dovolené a tady to za ty peníze byl taky luxus! :-) doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 34 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Carmen: Pyramisa - 20. 7. 2023 9:36

V tomto hotelu jsme byli v roce 2018. 5* v žádném případě. V té době ušmudlaný hotel s převážně arabskou klientelou s otřesným chováním. Na rozdíl od některých jiných hotelů v Eg krásné okolí, promenády, fontány. Původně pro hlavně ruskou klientelu. Pláže a moře opravdu krásné a čisté. Egypt bývá cenově výhodný, ale obdivuji, že se někdo vydá do Eg v půlce července s dvěma tak malými dětmi, to bych si netroufla. Měli jste štěstí, že střevní potíže zachránil Antinal. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání