Napsat recenzi

Vybydlený hotel

Recenze hotelu Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh ***** (Egypt - Hurghada - Sahl Hasheesh)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 534x
Recenze se líbila: 434 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dessole? Tento řetězec již v tomto hotelu není 1,5 roku a podle toho to taky vypadá. Pětihvězda? Ani náhodou, bývávalo...Hotel se jmenuje pouze Pyramisa. Již při příjezdu jsme tušili, že není něco v pořádku. Zapatlané vstupní dveře, při vstupu na nás zavál nevábný odér, všude uschlé květiny v květnících, zapatlané stoly, "flekaté" pohovky a židle, WC ve stupní hale horší než dříve u nás na nádražích. Než nám přidělili pokoj, šli jsme se projít do zahrady a k bazénům. Okolo bazénů odpadky, v bazénu kelímky, brčka, noviny; bazény zapáchaly...Unavený personál nám přidělil pokoj již po hodině od příjezdu. Bohužel pokoj zapomněli uklidit po předchozí klientele... Za 5 minut!!! to spravili. Na pokoji nevytřeno, stará špína, vlasy, chlupy, písek, povrchy hnus. Koupelna smrděla od slizu na zemi ve sprše. Tekla klimatizace, nefunkční ovladač od TV, dveře se musely rázně zabouchnout, jinak to nešlo. Okamžitě jsme volali delegátovi, o problému věděl (ale asi ne CK ****!!!, cena na týden pro dosp. osobu 18290,-Kč!!!), nabídnul nám přestěhování do jiného hotelu nebo schůzku s manažerem hotelu. Vybrali jsme si schůzku a zůstali v hotelu. Manažer nám slíbil okamžitou nápravu a bylo to opravdu vidět. Bohužel vzhledem k devastaci, která již v hotelu proběhla to pořád nebylo takové, jak bychom si představovali. Do bazénů jsme nevkročili, celý týden jsme byli jen v moři. Škoda, protože bazény byly krásné, navíc se 4 skluzavkami (fungovaly dopoledne a odpoledne dle rozpisu) a línou řekou (ta nefungovala, protože tam spadla uschlá palma). Nerada píši negativní recenzi, ale vzhledem k tomu, že se cestovní kancelář nestydí tento hotel nabízet za takovou cenu, tak jsem to napsala. Navíc tento hotel jsem již navštívila před 3 lety a byl luxusní. Ještě musím dodat, že jsme byli v hotelu samotní Češi, pár Ukrajinských rodin a zbytek domorodí Egypťané. Delegát nám říkal, že se nyní do všech hotelů, pokud to není šestihvězda, domorodci ubytovávají, protože není klientela.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Viz výše.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Dříve krásná restaurace, nyní oschlé jídlo, špinavé ubrusy i příbory. Všudypřítomné mouchy, nedostatečná klimatizace. Po sezení s manažerem hotelu došlo k okamžité nápravě. Měnili ubrusy, příbory čisté, jídlo výborné. Neustále se nás ptali, zda je vše v pořádku, až nám to bylo trapné.

Na pláži bar s lehkým občerstvením a stálou možností čerpat tekutiny do kelímků (Fanta, Sprite, Cola, voda, káva různých druhů) od 9:00 do západu slunce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Viz výše.

Perfektně pracovali animátoři hotelu.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž by byla nádherná, kdyby se uklízela. Všude se povalovaly nedopalky, kelímky, posmrkané kapesníčky dokonce i použitá dětská plenka. Jinak moře úžasné, podmořský život se z této pláže pomalu vytrácí, protože tam nyní "parkuje" motorový člun, který plaší dříve přítomné murény, rejnoky apod. Přesto je pořád se na co dívat.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Před hotelem je promenáda, která se táhne podél celého pobřeží. Lze si jí projet elektromobilem (1 hod.=18 Euro nebo 20 Dolarů). Uvidíte nově postavené hotely jako je Baron, Premiér le Reve, Romance, starší Tropitel apod. Je to pěkné.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

No, žádná sláva, zvláště, když porovnám stav hotelu z minulé dovolené před třemi lety. Mrzí mě, že si CK nezjišťuje aktuální stav v hotelích. Měla by mít zájem o to, aby byli klienti spokojení.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 16
z 34 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání