Napsat recenzi

Hotel předčil očekávání. Ale se S***** přes Z***** již nikdy !!!

Recenze hotelu Albatros Citadel Sahl Hasheesh Hotel Pickalbatros ***** (Egypt - Hurghada - Sahl Hasheesh)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2018
Přečteno: 505x
Recenze se líbila: 305 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel doporučuji. Nelituji financí. Čeho nejen já lituji je pořádající CK a letecká společnost. Četli jsme toho poměrně hodně na tuto cestovku a vše negativní byla pravda !!! Přesuny odletů jsou běžné. Náš odlet o 12 hodin později znamenal "ukradený" večer s jídlem a noční let. Zpět opět posun času. Společnost AMC Airlines poskytla jen nápoje ve velmi starém letadle, kde nebylo místa na nohy (zlatý travel s.) vpředu ani do stran. Posádka neochotná, ani se nerozloučila, bez úsměvu. Jedna paní ve stejném hotelu se po příletu ze stresu zhroutila a byla 4 dny v místní nemocnici. Jiní turisté z Marsa Alam !!! nám v letadle sdělili (asi 20 osob), že je v noci budili, i když měli letět až odpoledne, že se musí do 25 minut sbalit a že jedou na letiště. Ale nikoliv do Marsa Alam, ale do Hurghady. Pak letěli s námi. Hrozné, hrozné, hrozné. Dejte na to pozor.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Předem jsme se spojili s recepcí hotelu a nachystali nám skvělé pokoje s přímým výhledem na moře. Velké okno s výhledem na moře, velký pokoj, dvě samostatné lůžka, obývák se sedačkou a televizí. Velká koupelna se sprchovým koutem, opět s oknem a výhledem na moře. Místnost pro odložení věcí - šatník. Dvě karty k ubytování, klimatizace funkční, nealko mini bar zdarma.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Za pobyt jsme se šli do hlavní jídelny jen projít, neboť každý večer jsme byli v ala card restauracích (1x Thajská, vícekrát v Italské, Brazilské a Rybí). Hladem tam nikdo netrpěl. Alkohol běžný egyptský, nejvíc chutnaly Long drinky v Lobby baru, kolem pláže 4 bary, 2x u bazénů, navíc zmrzlina , pannini odpoledne a zákusky v Mozart Café. Obědy vždy v restauraci u zálivu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

O zábavu je postaráno, v případně nutnosti je přítomen lékař a lékárna. Personál vstřícný, ale někteří barmani byli trochu znuděni (nedivím se jim v tom horku a při těch směnách, co tam mají). Obsluha ručníků (5 míst) a výdej matrací bezproblémové. Po areálu jezdí autobus , takže toho nemusíte moc nachodit.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Každý si najde své místo, dva zálivy, jeden vstup do moře bez bot, více vstupů pouze s botami. Nádherný korálový útes, moře klidné.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Mimo hotel jsme nebyli, ale není to daleko do Hurghady.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Realita předčila naše očekávání. Mohu s klidnou duší všem doporučit

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání