Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Shams Safaga Resort **** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 10x
Recenze se líbila: 52 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu jsme byli na začátku července. Prožili jsme tady krásný týden. Byla to naše první a určitě ne poslední dovolená v Egyptě

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Starší, ale vše funkční. Denně úklid pokoje, čisté ručníky. Přijeli jsme na hotel v půl osmé, v 10 jsme dostali náramky a v 11 hodin už byl připravený pokoj. Přistýlku nám připravili během 5 minut. I v hotelu se pořád uklízelo, vytíralo.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídlo výborné. Velký výběr ze salátů, zeleniny, ovoce. Téměř denně ryba, večer grilování a skvělé placky z pece.Pořád čisté stoly, velmi ochotní číšníci, nosili celý týden pití na stůl, sbírali talíře.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Skvělé byly bary-u bazénu, na pláži, u recepce. Všude dostatek pití, káva po celý den, u bazénu odpoledne zmrzlina a občerstvení, u moře možnost udělat si hamburger. Bazén hlídaný plavčíky,tobogány také. Ručníky k bazénu a na pláž výměnou za karty, které obdržíte při ubytování. Personál skvělý, ochotný, usměvavý.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž čistá, se staršími dřevěnými lehátky a slaměnými slunečníky. Vstup do moře pozvolný, hned za bójkami nádherný korálový útes. Moře krásně čisté, teplé

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Kousek od hlavního vchodu je lékárna, za brankou pak obchody se suvenýry, oblečením, parfémy i pochutinami.

Zahrada hotelu je krásná, palmy, kaktusy, krásné kvetoucí keře a květiny. Vše udržované.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

My jsme si dovolenou maximálně užili. Do hotelu jezdí i místní, ale chovají se slušně, neměli jsme s nimi problém

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 61
z 80 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání