Napsat recenzi

Hotel Shams Safaga

Recenze hotelu Shams Safaga Resort **** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2013
Přečteno: 919x
Recenze se líbila: 566 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Jeden jediný den v roce,kdy prší,jsme odnesli my-) Jeden jediný den v roce,kdy prší,jsme odnesli my-)
  • Fakír show Fakír show
  • Chrám v Karnaku Chrám v Karnaku

Cestovali jsme s dětmi 20.měsíců a 3,5 roku.Vše proběho naprosto bezchybně.Velké dík patří hlavně panu Moukovi z CK Blue Style.Je to muž na svém místě.Přiznávám,že po přečtení recenzích o CK BS jsme měli strach,jak to vše dopadne.Když jsme za těch 14 dní pobytu se zúčastnili schůzek(každý týden byly 3),tak jsme pochopili,proč ty negativní komentáře.Lidé jedou na dovolenou k moři,prskají,že se opravuje bazén a vymlouvají se na nás,na rodiny s dětmi,že se nemohou děti koupat.To za ty peníze můžeme zůstat v Čechách a naložit se do nějakého bazénu.Řešit velikost obrazovky u televize a jaké kanály se dají či nedají chytit,nám přišlo taky přitažené za vlasy.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování v bungalovu se nám líbilo,měli jsme ho hned u pláže.Nábytek sice trošku starší,něco méně či více funkční,ale nejeli jsme do Egypta,abychom se válili celý den v bungalovu.Na přespání luxus:-)

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Nám moc chutnalo,ale je pravda,že se jídla opakovala.Co pro nás bylo důležité,aby děti neměly faraonovu pomstu a to se splnilo:-)

Zákusky naprosto úžasné.

Co bylo důležité,tak pitná voda v barelech na každém rohu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál ochotný,za bakšiš ještě víc:-)

Také jsme chtěli poděkovat animátorům,úžasní.

Izzy (dětský animátor) měl pro děti připravenou diskotéku každý den od 20h.

Alžběta(sportovní animátor) a spol. bavili nás dospělé od 21h.každý den.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž byla nádherná,moře také.Každý den jsme krmili rybičky(připlavaly i 80cm kousky).Vzhledem k tomu,že jsme jeli přelom ledna a února,tak bylo málo lidí a hodně místa na pláži.Počasí nám vyhovovalo(neradi se smažíme),teplota 20-30st.První týden byl velký vítr,ale teplo.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Kolem hotelu zatím staveniště.Jinak hotelová zahrada čistá a udržovaná.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Celkový dojem byl super,opravdu krásná dovolená.Rádi bychom se do tohoto hotelu vrátili.Akorát jsme se styděli za to ,že jsme Češi.Jediní Češi měli nějaké problémy,Němci naprosto v pohodě,Rusáci i Maďaři.

Doporučujeme výlet do Luxoru,sice je to celodenní výlet od 6:30 do 22:00,ale i naši prcci to překvapivě zvládly na 1*.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 61
z 80 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání