Napsat recenzi

Dovolená na poslední chvíli

Recenze hotelu Shams Safaga Resort **** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 235x
Recenze se líbila: 496 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pro tento hotel jsme se rozhodli na doporučení naší společné známé, která v něm již byla třikrát, naposledy před 2 roky. Na hotelu je znát, že nejlepší léta již má dávno za sebou ale dát na doporučení se vyplatilo. Nejsme nároční a účel pobytu se splnil tj. dobře jsme si odpočinuli.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Při příjezdu nám na recepci místo bungalovu dali ubytování v pokoji - na naše upozornění, že máme bungalov ihned recepční hbitě reagoval a svůj omyl napravil. Po příchodu do bungalovu jsme byli trochu zaražení - nábytek opotřebovaný, televize nic moc, chyběl vysoušeč vlasů - po upozornění na recepci ihned dodán, voda tekla velmi rezavá, přes postele pochodovali mravenci, za televizí schovaná ještěrka, mravenci rovněž pochodovali v koupelně, záchod protékal, klimatizace funkční ale zralá na výměnu. Veškeré nedostatky byly na upozornění odstraněny - není to nic pro náročné ale na přespání vyhovující. V koupelně dvě osušky, dva ručníky, ručník pod nohy, toaletního papíru dostatek, hotelový šampon a mýdlo. Matrace na postelích nic moc - dle nás hodně proleželé takže ráno jsme se probouzeli dolámaní jak malajský šíp.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Stravy dostatek, velmi dobrý výběr jak ke snídani tak i k obědu a večeři. Horší to bylo s ovocem - červený meloun dvakrát za pobyt k večeři, jinak jste si ho mohli koupit. Obsluha ucházející, pokud jste dali bakšiš personálu tak drželi stůl, donášeli nápoje. Lehčí oběd jsme si mohli dát i u baru na pláži ale vzhledem k tomu, že tam poletovalo množství krkavců a vrabců, kteří byli tak oprásklí, že vám zobali přímo z talíře tak jsme tuto možnost využili jen jednou. Ostatně, vrabci poletovali i v hotelové restauraci a pokud jste si na stůl položili talíř s jídlem a odešli si ještě pro něco tak se na něj vesele slétli a zobali - personál to nechávalo úplně v klidu. Výběr nápojů k jídlu a v barech nic moc, nalévali do malých kelímků, pivo Stella lahvové bylo dobré jen si člověk musel dát pozor aby mu ho neslili ze zbytků.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

V hotelu za dobu našeho pobytu působila jako pomocník pro hosty Eva Prokopová - velká chvála pro ni - ve všem vyšla vstříc, dokázala zařídit nemožné, velmi ochotná a starostlivá, moc jí děkujeme za péči. Jinak personál v normě, za bakšiš se trochu víc rozhýbali, obchůdek v hotelu sakra předražený.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž velmi hezká, uklizená, slunečníků a lehátek dostatek, osušky vždy čisté za bakšiš vám ohlídali místo pod slunečníkem ale nebylo to třeba neboť hotel nebyl plný a pokud jste zrovna nechtěli být v první řadě u moře tak jste si místo vždy našli. Na pláži rovněž krkavci - jedné paní ukradli stříbrnou lžičku, pak ji klovli do palce u nohou neboť ho měla nalakovaný na stříbrno, pokud jste něco zanechali na lehátku tak se hned slétli a hledali a klovali. Moře čisté, velmi pozvolný vstup.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Jedním slovem - katastrofa.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

V Egyptě jsme nebyli poprvé, takže jsme věděli co nás bude čekat. Většinu doby jsme trávili u moře a odpočívali a byli spokojení. Vše co jsme potřebovali bylo v blízkosti, málo lidí, většinou starší klientela, převažovali Rusové ale vše v pohodě. Svůj účel pobyt splnil a nerozpakovali by jsme se jet jsem opět a hotel doporučit známým.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 61
z 80 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání